Άρης: Σε ειδικό ρόλο ο Εμάνουελ Σάκιτς

Μάνος Χατζάκης13 Μαρτίου 2021

Οι απουσίες των Ματίγια και Κάτσε από τον άξονα, αναγκάζουν τον Ακη Μάντζιο σε αναπροσαρμογή πλάνων και στην άμυνα, καθώς σκοπεύει να κρατήσει τον Σάκιτς στον πάγκο, προκειμένου να παίξει ως αμυντικός μέσος, αν παραστεί ανάγκη.

Εάν ο Κάτσε έδινε κανονικά το “παρών”, τότε ο αυστριακός μπακ θα ξεκινούσε στην ενδεκάδα, αποτελώντας το γνωστό δίδυμο με τον Σούντγκρεν. Πλέον, τα πράγματα διαφοροποιούνται. Ο Σουηδός θα ξεκινήσει στο δεξί άκρο της άμυνας και ένας των Γκάνεα ή Ιωάννου θα βρεθεί στο αριστερό. Ο Ρουμάνος έχει το θεωρητικό προβάδισμα έναντι του Κύπριου, ωστόσο το σίγουρο είναι πως ο Σάκιτς θα μείνει στον πάγκο. 

Από τη στιγμή, που ο τελευταίος έχει τη δυνατότητα να ανταποκριθεί και ως αμυντικός μέσος, η τεχνική ηγεσία θα αναγκαστεί να τον χρησιμοποιήσει ως αλλαγή, εφόσον το κρίνει σκόπιμο. Δεδομένα, οι Σάσα και Τζέγκο θα ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα και ο αυστριακός μπακ, ίσως κληθεί να αντικαταστήσει έναν από τους δύο.

Φέτος, ο Σάκιτς κατέγραψε λίγα λεπτά ως αμυντικός μέσος (μπαίνοντας ως αλλαγή αντί του Κάτσε κόντρα στον Παναιτωλικό), ωστόσο η συγκεκριμένη θέση κάθε άλλο παρά τον φοβίζει. Είναι γνωστό ότι την... έχει, όπως άλλωστε είχε κάνει σε κάποια ματς, όντας ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.