Άρης-Σάσα: Τα αμοιβαία αισθήματα και ο... εγωισμός

Μάνος Χατζάκης27 Φεβρουαρίου 2021

Όλο και πιο κοντά στην παραμονή του στο "Κλ. Βικελίδης" είναι και ο Λούκας Σάσα. Ο βραζιλιάνος μέσος συναντήθηκε, το μεσημέρι της Παρασκευής, με ανθρώπους του Αρη και συζήτησαν λεπτομέρειες του νέου του συμβολαίου, προχωρώντας ένα βήμα παρακάτω.

Η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και απομένει -καλώς εχόντων των πραγμάτων- μία ακόμη, ώστε να επικυρωθεί και τυπικά η συμφωνία για διετή επέκταση.

Τα πάντα συγκλίνουν στο γεγονός ότι οι δύο πλευρές θα τα βρουν, καλύπτοντας την όποια οικονομική διαφορά παρατηρείται, κάτι που προέκυψε και μετά τη χθεσινή συνάντηση στην Αλκμήνης.

Ο ποδοσφαιριστής είναι σημαντικός για την ομάδα, η διοίκηση τον θέλει... σφόδρα και μπορεί να τρέξει τις εξελίξεις, ώστε να κόψει την όρεξη σε επίδοξους ενδιαφερόμενους.

Οσο για τον Σάσα; Έχει εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία να παραμείνει και δεν άλλαξε άποψη. Επειδή, όμως, είναι στα 31 του χρόνια, θέλει και την ανάλογη εξασφάλιση, καθώς μιλάμε πιθανότατα για το τελευταίο καλό συμβόλαιο στην καριέρα του.

Οι εμφανίσεις του και η συνολική του προσφορά δικαιολογούν τις διαπραγματεύσεις, όμως, και η ομάδα πρέπει να κοιτάξει το συμφέρον της. Κάπου στη... μέση θα βρεθεί και η χρυσή τομή και ο λατίνος χαφ θα συνεχίσει να αποτελεί ατραξιόν στον Αρη.

Το πήραν προσωπικά

Μέσω της εφημερίδας "Metrosport" και του metrosport.gr, αναφέραμε ότι ο Σάσα έχει δεχθεί προσέγγιση από πρώην στέλεχος της ΠΑΕ, προκειμένου να το... ξανασκεφτεί, πριν υπογράψει στον Άρη. Οι “κιτρινόμαυροι” ξέροντας την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, επιχείρησαν να κλείσουν την υπόθεση το συντομότερο δυνατόν, γι' αυτό και κάλεσαν τον παίκτη για νέες συζητήσεις. Κίνηση, που μπορεί να αποδειχθεί καταλυτική, καθώς σημειώθηκε πρόοδος στις επαφές. Αν δεν αλλάξει κάτι -προς το καλύτερο- μέχρι το ματς με τον Ατρόμητο, τότε οι τελικές επαφές θα μετατεθούν για την ερχόμενη εβδομάδα, όταν και θα κλείσει και τυπικά το ζήτημα. Εν ολίγοις, δηλαδή, οι Θεσσαλονικείς έχουν πάρει... προσωπικά το θέμα, γνωρίζοντας ποιος και προς ποια κατεύθυνση κινεί τα νήματα.

Το περιβάλλον λέει... ναι
Ο Σάσα δεν είναι ο μόνος που βλέπει τον Αρη ως την καλύτερη ευκαιρία της καριέρας του. Παρόμοια γνώμη έχουν και άνθρωποι του ευρύτερου περιβάλλοντός του, τα οποία τον ενθαρρύνουν να τα βρει άμεσα και να... ησυχάσει, για να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στις υποχρεώσεις του με τον Άρη.

Ο Αρης παραμένει σαφής προτεραιότητα για τον ποδοσφαιριστή, γι' αυτό και δεν ασχολείται με καμία άλλη ομάδα, μέχρι τουλάχιστον να ξεκαθαρίσει το θέμα με τους "κιτρινόμαυρους". Αυτό είχε δηλώσει και τον περασμένο Νοέμβριο στο metrosport.gr ο ατζέντης του, Λέο Κορνατσίνι, και αυτό φαίνεται ότι ισχύει. Αλλωστε, και ο γνωστός ατζέντης έχει δώσει το Ο.Κ., ώστε ο πελάτης του να συνεχίσει στα "κιτρινόμαυρα", προτρέποντάς τον να κλείσει το θέμα όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.