Άρης: Ρεφάρει με διπλό -Κομβικό το ματς με τον Ιωνικό

Γιώργος Στράντζαλης17 Σεπτεμβρίου 2021


Η πρώτη απώλεια βαθμών του Αρη στην έδρα του αυτομάτως αυξάνει τον βαθμό πίεσης για τη σημερινή (17:00, Metropolis 95,5 – CosmoteTV) αναμέτρηση κόντρα στον Ιωνικό. Μία αν μη τι άλλο δύσκολη έξοδος για τους Κιτρινόμαυρους, καθώς το παιχνίδι για την ομάδα της Νίκαιας είναι ιστορικής σημασίας. Το πρώτο επίσημο στην έδρα της μετά από πολλά χρόνια στη μεγάλη κατηγορία. Αυτόν τον ενθουσιασμό, που δεδομένα θα υπάρξει στις τάξεις των γηπεδούχων, καλούνται να υπερπηδήσουν οι Κιτρινόμαυροι του Άκη Μάντζιου και να φύγουν με νίκη από την Πρωτεύουσα, στο πρώτο φετινός έκτος έδρας παιχνίδι τους στην Super League.

Με την ποινή αφαίρεσης των έξι βαθμών μάλιστα να υφίσταται, καθώς όπως φαίνεται όλα τα εξαρτηθούν πλέον στο CAS, το αποτέλεσμα στο σημερινό 90άλεπτο είναι για τον Αρη κομβικό, που καλείται να βγάλει τα απαραίτητα αγωνιστικά στοιχεία που χρειάζεται και δεν είχε στον απόλυτο βαθμό κόντρα στον ΟΦΗ. Ο Ακης Μάντζιος ποντάρει πολλά στην ποιότητα του συνόλου του και στο γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές του θα παραταχθούν πιο υποψιασμένοι και σαφώς “διαβασμένοι”, μετά από το μάθημα της πρεμιέρας, ώστε να βγάλουν αντίδραση και τον ποδοσφαιρικό τους εγωισμό ο οποίος μπορεί να λειτουργήσει προς την κατεύθυνση της επίτευξης του σημερινού στόχου.

Εκτός πλάνων έμεινε ο Λούμορ, λόγω ενοχλήσεων, όπως και πάλι εκτός έμεινε ο τραυματίας Ματέο Γκαρσία. Το νέο πρόσωπο στην αποστολή του Αρη είναι ο Ιρακινός επιθετικός, Μοχανάντ Άλι, μαζί με τους: Ντένις, Κουέστα, Γκάμα, Σάκιτς, Ιτούρμπε, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαντσίνι, Ντιαγέ, Μπερτόγλιο, Σάσα, Τζέγκο, Χαϊροβιτς, Ματίγια, Σούντγκρεν, Μπεναλουάν, Γκάνεα, Δεληζήση και Μάνο. Ο Μάντζιος δεν αναμένεται να αλλάξει πολλά στην ενδεκάδα, με τον Σάκιτς να παίρνει θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.