Άρης: «Ψάχνεται» να φέρει πίσω τον Λούκας Σάσα!

Γιώργος Στράντζαλης07 Σεπτεμβρίου 2023

Εναν παλιό γνώριμο θέλει να φέρει πάλι στο «Κλ. Βικελίδης» ο Αρης, ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια άφησε το στίγμα του στην ομάδα με την αγωνιστική του παρουσία. Ο Λούκας Σάσα – περί ου ο λόγος – είναι μεταξύ των δύο βασικών επιλογών που εξετάζουν οι Κιτρινόμαυροι για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της »Μ» και του metrosport.gr, οι κιτρινόμαυροι εξετάζουν τις τελευταίες ώρες την προοπτική αυτή και προσπαθούν να δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε ο 33χρονος Βραζιλιάνος να φορέσει ξανά τα Κιτρινόμαυρα. 

Το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο με τη Φορταλέζα μέχρι το επόμενο καλοκαίρι δεν λειτουργεί ως ανασταλτικός παράγοντας στις διαπραγματεύσεις που θα ξεκινήσουν καθώς και ο ποδοσφαιριστής δεν θα ήταν αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο. Ξέρει καλά το περιβάλλον και προφανώς ότι θα έχει ξανά πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα.

Για τον Αρη είναι μια επιλογή που όχι μόνο θα ανεβάσει ποιοτικά το επίπεδο του ρόστερ και θα ενισχύσει σημαντικά τον χώρο του κέντρου, όπου υπάρχει έλλειμμα ποιότητας και επιλογών, αλλά θα προσφέρει και στον προπονητή μια επιλογή έτοιμη, η οποία δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής και θα μπει αμέσως στην «εξίσωση». Μάντζιος και Σάσα είχαν συνεργαστεί άλλωστε στην προηγούμενη θητεία του Έλληνα τεχνικού στον πάγκο.

Μένει να φανεί αν θα γίνει επίσημα κρούση, αυτό πιθανόν να συμβεί ακόμη και αύριο καθώς δεν υπάρχει πλέον πολύς χρόνος μέχρι να κλείσει η μεταγραφική περίοδος, ώστε να διαπιστωθεί αν μπορούν να δημιουργηθούν και οι προϋποθέσεις για νέα συνεργασία αλλά και η στάση της Φορταλέζα η οποία τον απέκτησε (ως ελεύθερο) από τον Αρη το προηγούμενο καλοκαίρι.

Ο Σάσα αγωνίστηκε για τρία χρόνια (2019-2022) με την Κιτρινόμαυρη φανέλα σε 120 αγώνες με 10 γκολ και τέσσερις ασίστ, ενώ στη Φορταλέζα μετράει ήδη 51 συμμετοχές (οι 11 φέτος) με ένα γκολ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.