Άρης: Ψάχνει αριστερό μπακ λόγω… Μαζικού

Γιώργος Στράντζαλης26 Μαΐου 2023

Ο Μπράντλεϊ Μαζικού δεν ανήκει στην κατηγορία των παικτών που έχουν συμβόλαιο και δεν υπολογίζονται στο αγωνιστικό πλάνο της νέας σεζόν. Το αντίθετο.  

Ωστόσο, σε μεταγραφική περίοδο πολλά μπορούν ν΄ αλλάξουν και το γεγονός ότι οι Κιτρινόμαυροι έχουν στις προτεραιότητες τους την προσθήκη αριστερού οπισθοφύλακα σημαίνει ότι περιμένουν προτάσεις και προετοιμάζονται για όλα τα ενδεχόμενα. 

Ο Αρης εξάλλου, δια στόματος Ρόμπερτ Παλίκουτσα, δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο πώλησης οποιουδήποτε παίκτη του ρόστερ εφόσον έρθει πρόταση κι αυτή κριθεί συμφέρουσα οικονομικά για τον σύλλογο. Πρόσφατα η Σερβέτ κατέθεσε πρόταση αγοράς των δικαιωμάτων του Μαζικού, όμως αυτή σε πρώτη φάση απορρίφθηκε γιατί χαρακτηρίστηκε “μικρή”.  

Το πιθανότερο είναι ότι οι Ελβετοί θα επανέλθουν καθώς η απόφαση του Αρη δεν απορρίπτει το ενδεχόμενο παραχώρησης του Μαζικού ο οποίος δεν βλέπει αρνητικά την προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελβετία. Από την εξέλιξη, πάντως, που θα έχει η υπόθεση του Αφρικανού μπακ ίσως εξαρτηθεί και το μέλλον του Μάρβιν Πίρσμαν ο οποίος παραμένει στην κατηγορία με τους αμφίβολους παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο με την ομάδα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.