Άρης: Προβληματίζεται για τον άξονα

Γιώργος Στράντζαλης20 Οκτωβρίου 2023

Αλλιώς τα περίμενε ο Άκης Μάντζιος και αλλιώς του ήρθαν, καθώς στο διάστημα της μεγάλης διακοπής χρειάστηκε να διαχειριστεί ουκ ολίγα απρόοπτα προβλήματα τα οποία τον ανάγκασαν να διαμορφώσει το αρχικό πλάνο που είχε στο μυαλό του.

Ο προπονητής του Αρη ήλπιζε ότι στο διάστημα που μεσολάβησε θα είχε τη δυνατότητα χρησιμοποίησης περισσότερων ποδοσφαιριστών με την επανέναρξη, αλλά αν’ αυτού βλέπει ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Πανσερραϊκό τα χτυπήματα να είναι απανωτά δυσκολεύοντας τον ακόμη και στον καταρτισμό του αρχικού πλάνου, ενώ τίθεται και θέμα ετοιμότητα κάποιων παικτών οι οποίοι δεν ακολούθησαν όλη την προετοιμασία.

Οι θέσεις που απασχολούν τον προπονητή του Αρη είναι συγκεκριμένες και αφορούν περισσότερο στους παίκτες που θα βρεθούν στον άξονα της μεσαίας γραμμής καθώς εκτός από τον μόνιμο (πλέον) τραυματία Λούκας Ρουπ είδε τον Ζουλ να επιστρέφει πάλι στα πιτς αλλά και τον Βλάντιμιρ Νταρίντα να μην έχει ξεπεράσει ακόμη τις ενοχλήσεις του στον προσαγωγό, παρά το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της διακοπής προφυλάχτηκε και δεν συμμετείχε στο μεγάλο κομμάτι της μίνι προετοιμασίας προκειμένου να μην επιβαρυνθεί περισσότερο.

Ο 33χρονος νιώθει ακόμη κάποιες ενοχλήσεις και η συμμετοχή του θα κριθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή και αναλόγως του πώς αισθάνεται ο ποδοσφαιριστής. Ο ίδιος έχει εκφράσει στον Μάντζιο την πρόθεση του να βρεθεί στο αρχικό σχήμα, αλλά επειδή υπάρχει πάντα ο φόβος υποτροπής στον Αρη θα ζυγίσουν όλα τα δεδομένα πριν πάρουν την τελική τους απόφαση.

Σε αυτή την περίπτωση τη θέση του στο βασικό σχήμα θα πάρει ο Τζούρασεκ ο οποίος έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στη μέση, που αντιμετώπισε πριν τη διακοπή, ανέβασε ρυθμούς την τελευταία εβδομάδα αλλά σε κάθε περίπτωση τίθεται και ζήτημα ετοιμότητας αφού στο προηγούμενο διάστημα ήταν εκτός δράσης. Αν καταφέρει ν’ αγωνιστεί και ο Νταρίντα, τότε τα χέρια του Μάντζιου λύνονται καθώς μαζί με Βερστράτε και Τζούρασεκ θα συνδέσουν την τριάδα.

Αν όχι, τότε οι επιλογές περιορίζονται και υπάρχει πιθανότητα ν’ αγωνιστούν οι δύο τελευταίοι στο κέντρο και ο Πάρντο στη θέση του επιτελικού μέσου πίσω από τον Μορόν. Θέση για την οποία πιθανότητες έχουν επίσης οι Σαμόρα ή Σουλεϊμάνοφ, αλλά οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν αναλόγως των αποφάσεων στη μεσαία γραμμή.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.