Άρης: Πρόβλημα και με Κουέστα

Γιώργος Στράντζαλης27 Απριλίου 2022

Η έναρξη της προετοιμασίας για τον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό επεφύλασσε ευχάριστη είδηση για τον Χερμάν Μπούργος, ο οποίος είδε τον Λούκας Σάσα να συμμετέχει στο ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης του Αρη

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός μέσος είχε μείνει εκτός στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ λόγω μυϊκού προβλήματος το οποίο ξεπέρασε και έθεσε υποψηφιότητα στο πλάνο για τον “τελικό” στη Λεωφόρο. Αντίθετα, αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Χουάν Ιτούρμπε ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση β’ βαθμού. Χθες συμμετείχε σε μέρος του ομαδικού προγράμματος κι αυτό καλλιεργεί ελπίδα για τη συμμετοχή του έστω στην αποστολή του αγώνα αλλά αυτή θα κριθεί μέσα στις επόμενες ημέρες, οπότε και θα δοκιμάσει να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς. Εφόσον το καταφέρει δίχως ενοχλήσεις, τότε οι πιθανότητες είναι με το μέρος του.

Πρόβλημα ωστόσο έχει προκύψει και με τον Χουλιάν Κουέστα. Ο Ισπανός τερματοφύλακας φέρει ένα χτύπημα στα πλευρά και ενδεικτικό της κατάστασής του είναι πως στους τρεις τελευταίους αγώνες χρειάστηκε να του χορηγηθεί ειδική φαρμακευτική αγωγή προκειμένου να υπερασπιστεί την εστία του Αρη. Στις τελευταίες προπονήσεις ωστόσο συμμετέχει με ατομικό πρόγραμμα με αποτέλεσμα η παρουσία του στον κρίσιμο αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό να κρίνεται αμφίβολη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.