Άρης: Πρώτο τεστ με νίκη και… τα μάτια στους «νέους»

Γιώργος Στράντζαλης20 Αυγούστου 2020

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ: Γιώργος Στράντζαλης

Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν είχε ο Άρης να επικρατήσει με 4-0 του Μεγάλου Αλεξάνδρου αλλά φυσικά αυτό δεν ήταν το προωταρχικό ζητούμενο για τον Μίκαελ Ένινγκ και τους παίκτες του.

Το φιλικό με τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας ήταν περισσότερο ένα ξεμούδιασμα και σίγουρα μια ευκαιρία για δοκιμές. Με πρώτη εξ αυτών να προβάρει από πολύ νωρίς μια ενδεκάδα που φαίνεται να έχει το προβάδισμα και για τους επίσημους αγώνες.

Με 4-3-3 και τους Ντάτκοβιτς, Γκανέα, Σάκιτς, Τζέγκο, Μάνο σε αυτήν ο Άρης απέναντι στον αδύναμο αντίπαλό του έδειξε αναμενόμενα την υπεροχή του και οι νεοαποκτηθέντες την… επίδρασή τους.

Μόλις στο 8’ σουτ του Γκανέα κατέληξε στο δοκάρι ενώ το ίδιο συνέβη και στο 21’ σε προσπάθεια του Σάσα. Ένα λεπτό μετά όμως ο Ντάτκοβιτς με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Ματίγια άνοιξε το σκορ.

Τα πόδια των παικτών του Άρη ήταν βαριά από τις έντονες προπονήσεις αλλά δεν αντιμετώπιζαν κάποιο πρόβλημα και έτσι λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ο Τζέγκο έκανε το γύρισμα και ο Μάνος από κοντά σημείωσε το 2-0.

Εκτελεστής ο Χατζηπιρπιρίδης

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μίκαελ Ένινγκ άλλαξε όλη την ενδεκάδα του αλλά και οι υπόλοιποι παίκτες έδειξαν να βρίσκονται σε καλή κατάσταση με δεδομένο ότι η προετοιμασία είναι ακόμα στην αρχή της.


Μάλιστα, Χατζηπιρπιρίδης ήταν αυτός που πέτυχε το 3-0 από κοντά και μετά από ασίστ του Μαρτίνες.

Ο νεαρός επιθετικός διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 90’ δείχνοντας πως το γκολ… το έχει.

Άρης: Κουέστα, Σάκιτς, Ροζ, Ντάτκοβιτς, Γκανέα, Τζέγκο, Ματίγια, Σάσα, Μαντσίνι, Φετφατζίδης, Μάνος

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν με σύστημα 4-2-3-1 οι Έμαν, Δεληζησης-Μπαγκαλιανης, Σενγκέργκης, Μαρμαρίδης, Μιχαήλ Ανδρέας, Μπακουτσης, Μπερτολιο, Μαρτίνες, Τσαγκαλιδης, Χατζηπιρπιριδης.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.