Άρης: Προτεραιότητα σε τρεις για ανανεώσεις, άλλοι οχτώ στην… αναμονή

Metrosport Team29 Οκτωβρίου 2021

Η αρχή έγινε με τον Ντάνιελ Μαντσίνι που στις αρχές του μήνες υπέγραψε επέκταση συμβολαίου μέχρι το 2024 όμως στον Άρη θέλουν να κάνουν συνέχεια με τρεις ακόμη περιπτώσεις. Το συντομότερο δυνατό.

Οι «κιτρινόμαυροι» αναμένεται να δώσουν σειρά στις υποθέσεις των Ντάνιελ Σούντγκρεν, Φακούντο Μπερτόγλιο και Τζέιμς Τζέγκο τους οποίους θέλουν να κρατήσουν στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Με τον κίνδυνο επιστροφής σε μία κατάσταση απαγόρευσης μεταγραφών αφού αυτή είναι απλά σε αναστολή, εν αναμονή της απόφασης του CAS για την υπόθεση Ντουρμισάι, στον Άρη θέλουν να κρατήσουν όλους τους παίκτες που συνθέτουν τον κορμό της ομάδας.

Έτσι με τους τρεις ποδοσφαιριστές που είναι πολύτιμοι για τον Άρη, σύντομα θα γίνουν συζητήσεις προκειμένου να συμφωνήσουν και να υπογράψουν επεκτάσεις συμβολαίων, αν είναι δυνατόν πριν αποκτήσουν δικαίωμα να συζητήσουν με άλλες ομάδες, αφού τα συμβόλαια τους τελειώνουν το προσεχές καλοκαίρι.

Το ίδιο βέβαια ισχύει και με τις περιπτώσεις του Χουλιάν Κουέστα, του Γιοχαν Μπελανουάν, του Γιώργου Δεληζήση, του Κριστιάν Γκάνεα, του Εμάνουελ Σάκιτς, του Χαβιέ Ματίγια, του Δημήτρη Μάνου αλλά και του Μπρούνο Γκάμα. Όλα αυτά τα συμβόλαια εκπνέουν τον επόμενο Ιούνιο και ο Άρης θα κληθεί να αποφασίσει ποιους από αυτούς θέλει και για τα επόμενα χρόνια.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.