Άρης: Πρώτα το εξάποντο, μετά οι συζητήσεις

Μάνος Χατζάκης12 Μαΐου 2021

Μαθηματικά ο Αρης εξασφάλισε την έξοδο στην Ευρώπη, μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την ΑΕΚ. Επειδή, όμως, βρισκόμαστε στην Ελλάδα και επειδή συνεχίζει να είναι ανοιχτή η υπόθεση Λάσκοφ, οι "κιτρινόμαυροι" θα νιώθουν ακόμη πιο... εξασφαλισμένοι σε περίπτωση που κερδίσουν απόψε τον Παναθηναϊκό, ώστε να εκτοξεύσουν τη μεταξύ τους διαφορά στους 10 βαθμούς.

Έτσι, θα είναι ΟΚ και στο ακραίο σενάριο της τιμωρίας με -6 βαθμούς, υπόθεση την οποία χειρίζεται η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ.

Όσον αφορά τη φημολογία, που αναπτύχθηκε χθες, περί ραντεβού μεταξύ Θόδωρου Καρυπίδη και Ακη Μάντζιου, δεν υπάρχει κάτι περισσότερο να προσθέσουμε, διότι δεν υπήρξε ραντεβού.

Και πώς να συμβεί κάτι τέτοιο, όταν η σεζόν είναι σε εξέλιξη, η ομάδα θέλει να κλείσει τα play off με δύο νίκες, άρα ποιος ο λόγος να γίνει κουβέντα για ανανέωση με τον προπονητή κοκ.

Οι πάντες κρίνονται, όταν ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις, και αφότου έχουν αξιολογηθεί αποτελέσματα, δουλειά και επίτευξη στόχων.

Όπως παραδέχτηκε και ο Μάντζιος σε δηλώσεις του, οι επαφές θα ξεκινήσουν, από τη στιγμή που τελειώσουν τα εναπομείναντα 90λεπτα.

Η εκατέρωθεν διάθεση είναι θετική, όπως το είχαμε επισημάνει και προ δύο εβδομάδων. Εκ τότε, δεν άλλαξε κάτι, οπότε οι εξελίξεις θα τρέξουν σε λίγες μέρες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.