Άρης: Προς «ναυάγιο» η μεταγραφή του Κάρλσον στην Γκέτεμποργκ

Metrosport Team02 Μαρτίου 2024

Σε αδιέξοδο φαίνεται πως βγάζει η μεταγραφή του Ντέιβιντ Μόμπεργκ Κάρλσον στην Γκέτεμποργκ, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα γράφει ο σουηδικός Τύπος τις τελευταίες ώρες. Όπως, λοιπόν, χαρακτηριστικά αναφέρουν τα εν λόγω ρεπορτάζ οι λόγοι που βάζουν φρένο σε αυτή την μετακίνηση είναι... φορολογικοί. 

Μέχρι πρότινος είχε γίνει γνωστό πως ο 29χρονος εξτρέμ ήταν έτοιμος να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να βάλει την υπογραφή του, προκειμένου να  επιστρέψει στην ομάδα, απ’ όπου ξεκίνησε το ποδόσφαιρο. 

Ωστόσο, τα Σουηδικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως αν και η συμφωνία όλων των εμπλεκόμενων πλευρών (παίκτης, Γκέτεμποργκ, ΑΡΗΣ και Ουράβα Ρεντς) ήταν οριστική, η μεταγραφή θα οδηγηθεί σε... ναυάγιο, δίχως να δίνονται περισσότερες διευκρινίσεις.

Άλλα ρεπορτάζ μιλούν για φορολογικούς λόγους, που δεν επιτρέπουν την ολοκλήρωση της μετακίνησης, ενώ υπάρχουν και δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της Γκέτεμποργκ, Χάκαν Μιλντ, ο οποίος τονίζει ότι σε αυτή τη μεταγραφική περιόδου, η ομάδα του δεν θα πάρει τον Κάρλσον.

«Προσπαθήσαμε να πάρουμε τον Ντέιβιντ, αλλά δεν καταφέραμε να λύσουμε ένα πρόβλημα. Αυτή είναι η κατάσταση. Είχαμε έναν καλό διάλογο. Για την ώρα ο Κάρλσον δεν θα πρέπει να σχετίζεται με μας. Τίποτα δεν θα γίνει αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Τι θα συμβεί στο μέλλον, δεν μπορώ να γνωρίζω», ανέφερε χαρακτηριστικά σε πρόσφατη δήλωσή του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.