Άρης: Τα νεότερα για Μπράμπετς και Μαντσίνι

Metrosport Team16 Οκτωβρίου 2022

Μετά την νίκη επί του Ιωνικού, ο Άλαν Πάρντιου δεν επέλεξε την... χαλάρωση για τους παίκτες τους, αλλά αντιθέτως κάλεσε τους ποδοσφαιριστές σε πρωινή Κυριακάτικη προπόνηση. Μοναδικό άγχος που άφησε πίσω της η αναμέτρηση με τον Ιωνικό αποτελεί ο τραυματισμός του Ντάνιελ Μαντσίνι.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης: «Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ, οι οποίοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (πρόγραμμα αποκατάστασης για όσους είχαν τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής στον νικηφόρο αγώνα με τον Ιωνικό, παιχνίδια κατοχής μπάλας και παιχνίδια σε μικρούς χώρους για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές) με τον Γιακούμπ Μπράμπετς, που καθημερινά ανεβάζει ρυθμό, να ακολουθεί μέρος του προγράμματος. Σε ό,τι αφορά τον Ντάνιελ Μαντσίνι, ο οποίος αντικαταστάθηκε στη χθεσινή αναμέτρηση, αύριο θα κάνει μαγνητική.

Αύριο, Δευτέρα, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα έχουν ρεπό. Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν το απόγευμα της Τρίτης στο «Δασυγένειο» ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαϊδης» (23/10, 19:30), στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.