Άρης: Προφορική συμφωνία με τον Νοά Χόρτσλερ

Metrosport Team26 Ιουλίου 2022

Ο Άρης συνεχίζει το χτίσιμο της νέας σεζόν, με τους Θεσσαλονικεί να έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Νοά Χόρτσλερ (24, 2.04) και εντός της ημέρας οι δύο αναμένεται να επικυρωθεί η συμφωνία των δύο πλευρών, με την υπογραφή μονοετές συμβολαίου συνεργασίας.

Ο Γιάννης Καστρίτης έχει γνώστης της αγοράς παικτών που αποφοίτησαν από το κολέγιο, όπως και ο 24χρονος φόργουορντ. Ο Νοά Χόρτσλερ αγωνίζεται κυρίως στη θέση «4», αλλά έχει τα απαραίτητα στοιχεία ώστε να κατέβει στη θέση «3», αλλά και ανέβει στη θέση «5». Το μεγάλο του όπλο είναι το μακρινό σουτ, καθώς στην τελευταία του κολεγιακή χρονιά σούταρε με ποσοστό άνω του 40%.

Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και είναι θέμα ωρών η διευθέτηση των τυπικών διαδικασιών ούτως ώστε να επικυρωθεί η συμφωνία τους.

Ο Χόρτσλερ αγωνίστηκε αρχικά στο πανεπιστήμιο του North Florida και στην τελευταία του χρονιά είχε 16 πόντους και 9.3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Μετά τα δύο πρώτα χρόνια του στο συγκεκριμένο κολέγιο αποφάσισε να αγωνιστεί στο Providence, αυτό του κόστισε έναν χρόνο, καθώς βάσει κανονισμών δεν αγωνίστηκε στη σεζόν 2019-20. Πέρυσι ήταν από τους καλύτερους παίκτες της πανεπιστημιακής ομάδας με 9.3 πόντους και 8.5 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Τα δύο αντιπροσωπευτικά χαρακτηριστικά του είναι η ικανότητα στο ριμπάουντ και στο μακρινό σουτ, σουτάροντας στην παρθενική του χρονιά του στο Providence με ποσοστό ευστοχίας 42%.

Την είδηση επιβεβαίωσε η ΚΑΕ Άρης, κάνοντας γνωστό ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαδικασία ανταλλαγής συμβολαίων.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.