Πρεμιέρα ως γηπεδούχος, προμηνύει...νίκη για τον Άρη

Metrosport Team21 Αυγούστου 2022

Ο Άρης υποδέχεται τον «νεοφώτιστο» Λεβαδειακό στο Κλεάνθης Βικελίδης (20:30) για την πρεμιέρα της Super League 1, επιδιώκοντας να αποδείξει για άλλη μια φορά πως από το γήπεδό του δύσκολα φεύγεις νικητής.

Έχοντας μια καλή παράδοση, γενικά ως γηπεδούχοι και ειδικά απέναντι στον Λεβαδειακό, οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να μπουν στο πρωτάθλημα με το... δεξί. Βέβαια, και από την άλλη ο Λεβαδειακός σε κάθε περίπτωση θα παλέψει, ώστε να γιορτάσει την επιστροφή του μετά από τρεις σεζόν στην μεγάλη κατηγορία με μια νίκη.

Για να βάλει «φρένο» σε αυτές τις σκέψεις , ο Χερμάν Μπούργος έχει επιστρατεύει τις «μεγάλες» δυνάμεις, υπολογίζοντας για πρώτη φορά και στον Ζερβίνιο. Παράλληλα,θα βασιστεί στους Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Μάνου Γκαρθία, Ματέο Γκαρσία, Ζερβινιό, Μαντσίνι, Ντουκουρέ, Γκρέι, Νταμπό, Εμπακατά, Ντιόπ, Οντουμπάτζο, Πάλμα, Πίρσμαν, Μαζικού, Χατζηιωάννου, Τανούλης.

Αντιθέτως εκτός αποστολής έμεινε ο Χουάν Μανουέλ Ιτούρμπε, αλλά και οι Χαΐροβιτς Μαρμαρίδης, Σγούρος, Καρακασίδης, Παναγίδης. Ο Παραγουανός μεσοεπιθετικός έμεινε εκτός λόγω του ορίου των πέντε κοινοτικών σε αποστολή.

Τέλος, την αναμέτρηση θα «διοικήσει» με την σφυρίχτρα του ο Τζοβάρας, με βοηθούς τους Παπαδάκη, Σινοράκη, Μαλούτα, καθώς και τους Τζήλο και Σπυρόπουλο στο VAR.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.