Άρης: Πορεία πρωταθλητισμού και επιβράβευση

Γιώργος Στράντζαλης12 Μαρτίου 2021

O Αρης έχασε σπουδαία ευκαιρία, με την ισοπαλία που παραχώρησε στον ΠΑΟΚ, να βρεθεί σε θέση ισχύος στη δεύτερη θέση και να αποκτήσει πλεονέκτημα ενόψει και της διαδικασίας των play off. Στόχος των Κιτρινόμαυρων στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΟΦΗ, είναι να βγάλουν αντίδραση και να κατακτήσουν ακόμη μία νίκη, που θα τους εδραιώσει στη 2η θέση. 

Μία νίκη… επιβράβευση της συνολικής προσπάθειας στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος και η οποία ασφαλώς θα δώσει επιπλέον ώθηση για το μίνι Πρωτάθλημα και τον στόχο διεκδίκησης του ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Παράλληλα, θα αποτελέσει και μία ακόμη επιβεβαίωση της εντυπωσιακής φετινής πορείας του Αρη, την οποία (και) ο Άκης Μάντζιος χαρακτήρισε “πορεία Πρωταθλητισμού”. 

Ο Έλληνας προπονητής μίλησε στα κανάλια Novasports, με αφορμή των αγώνα με τον ΟΦΗ, στάθηκε στη σημασία της 2ης θέσης και έδωσε τη δική του εξήγηση για το black out της ομάδας του στο τελευταίο 10άλεπτο στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

 “Πριν το ντέρμπι είχα πει ότι η ομάδα θα ανταποκριθεί ψυχολογικά και ότι η μοναδική ανησυχία μου ήταν η κόπωση. Εκτιμώ ότι στα τελευταία 10-15 λεπτά του αγώνα με τον ΠΑΟΚ φάνηκε η κούραση των παικτών, γιατί δεν είχαμε κατοχή μπάλας και δώσαμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να κάνει φάσεις. Αυτή η κούραση μας ανάγκασε να κάνουμε αλλαγές τις οποίες σε διαφορετική περίπτωση δεν θα κάναμε”, είπε και συμπλήρωσε. «Τα τελευταία δύο παιχνίδια μας αφήνουν μια πικρία γιατί η ομάδα δεν πήρε αυτό που άξιζε”.

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και το πρόσημο από την πορεία της ομάδας του στην κανονική διάρκεια της σεζόν, είπε: “Δεν περιμένω να δω πολλές αλλαγές στη φιλοσοφία του ΟΦΗ, παρά την αλλαγή προπονητή. Δικός μας στόχος είναι να παραμείνουμε στη δεύτερη θέση, είναι η επιβράβευση μας. Ακόμα κι αν δεν ήταν στην αρχή της σεζόν στα πλάνα, η ομάδα έδειξε ότι την αξίζει. Το σημαντικό είναι ο Αρης να κάνει Πρωταθλητισμό και για να συμβεί αυτό πρέπει να είσαι ψηλά συνέχεια”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.