Άρης: Πωλήσεις στη σωστή τιμή…

Βασίλης Βλαχόπουλος27 Μαΐου 2023

Η διεύρυνση της λίστας των ενδιαφερόμενων ομάδων για την αγορά των δικαιωμάτων του Λούις Πάλμα δεν οδηγεί στη διαφοροποίηση της (μέχρι στιγμής)… σιωπηλής επικοινωνιακής πολιτικής που χαρακτηρίζει την ΠΑΕ Αρης και η οποία υποδηλώνει ότι καμία πώληση δεν θα απορριφθεί αρκεί η προσφορά να καλύπτει τις οικονομικές απαιτήσεις της εταιρίας.

Εδώ και τουλάχιστον τρεις μήνες, η ΠΑΕ Αρης βρίσκεται στο επίκεντρο της φημολογίας που αφορά την πώληση του Λούις Πάλμα. Χθες, εσχάτως, εντάχθηκε στη λίστα των ενδιαφερόμενων ομάδων και η αγγλική Λιντς αν και τα σχετικά δημοσιεύματα στη Μεγάλη Βρετανία αναφέρουν ως πηγή άντλησης πληροφοριών αντίστοιχα στην Ονδούρα. 

Προφανώς βασίζονται στις πρόσφατες δηλώσεις του ίδιου του 23χρονου επιθετικού και της προτίμησης Πρωταθλημάτων στην οποία προχώρησε βάσει της προέλευσης των ομάδων που εκδήλωσαν ενδιαφέρον. Μεγαλύτερη αξία έχει η στάση του Αρη ο οποίος έχει δείξει την πρόθεση διαπραγμάτευσης της οποιαδήποτε πώλησης αρκεί οι προσφορές να είναι αντίστοιχες των απαιτήσεών του. Για παράδειγμα, δεν θα συζητήσει την παραχώρηση του Πάλμα αν η πρόταση είναι μεταξύ 2 - 2,5 εκατομμυρίων ευρώ όταν ζητάει διπλάσιο ποσό. Δεν αποκλείεται να βρίσκεται εκεί ο λόγος της επικοινωνιακής πολιτικής του. 

Δεν ήταν τυχαία εξάλλου η δήλωση του Ρόμπερτ Παλίκουτσα περί πώλησης στη σωστή τιμή. Αν αυτή δεν προκύψει, τότε θα κινηθούν άλλες διαδικασίες για τον Λούις Πάλμα, ενδεχομένως, αναπροσαρμογής συμβολαίου με αυξημένες απολαβές. Ο Αρης έδειξε την πρόθεση να συζητήσει και στην περίπτωση του Μπράντλεϊ Μαζικού. Καμία ομάδα δεν μπαίνει σε διαδικασία κατάθεσης επίσημης προσφοράς για την αγορά ενός παίκτη αν πρωτίστως δεν έχει «κλειδώσει» τη συμφωνία μαζί του. 

Οι «κίτρινοι» δεν θα φράξουν τον δρόμο του Κογκολέζου αριστερού οπισθοφύλακα και μάλιστα αυτό διεμήνυσαν και στον ατζέντη του αλλά για να δώσουν τη συγκατάθεσή τους θα πρέπει η ελβετική Σερβέτ να καταθέσει τη σωστή προσφορά. Το ίδιο ισχύει και για τον Λουίς Φαμπιάνο. Η «Μ» έχει γράψει για τις τάσεις φυγής του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού και ο Αρης τις σεβάστηκε αλλά του ξεκαθάρισε ότι θα συζητήσει μόνο την πώλησή του. 

Για τον έμπειρο στόπερ υπήρξε ενδιαφέρον στα τέλη του περασμένου Γενάρη και παρά την εκτίμηση ότι η ομάδα από της Ρωσίας θα επανέρχονταν μέσα στο καλοκαίρι, μέχρι στιγμής δεν εξέφρασε ενδιαφέρον. Αν επανέλθει ή προκύψει πρόταση από σύλλογο της Αραβίας – όπως φημολογείται – ο Αρης θα απαντήσει θετικά αρκεί να ικανοποιηθούν ο απαιτήσεις του.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.