Αρης: Πλησιάζει Μήτρογλου και έχει τους... λόγους του

Μάνος Χατζάκης20 Ιανουαρίου 2021

Το καθοριστικό βήμα, για να ντυθεί ο Κώστας Μήτρογλου στα "κιτρινόμαυρα" έγινε κατά τη διάρκεια της Τρίτης (20/1), όπως αποκάλυψε το Metrosport.gr, και σήμερα είναι άλλη μια μέρα κατά την οποία ο έλληνας φορ πλησιάζει στο "Κλ. Βικελίδης".

Οι επαφές με την Μαρσέιγ παραμένουν σε καλό δρόμο, καθώς οι "κιτρινόμαυροι" ποντάρουν στο γεγονός ότι η γαλλική ομάδα θέλει να απαλλαγεί από το συμβόλαιό του πάση θυσία, από τη στιγμή που δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι ούτε το επόμενο διάστημα. Οπως όλα δείχνουν, οι Μαρσεγιέζοι θα καλύψουν μέρος του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή, γεγονός που διευκολύνει την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων.

Επίσης, ο Αρης είναι η μόνη, στην παρούσα φάση, ομάδα από τη Γηραιά Ηπειρο, που ενδιαφέρεται... σφόδρα για τον 32χρονο φορ, ο οποίος θέλει να γυρίσει στην πατρίδα του και όχι να περιπλανηθεί εκτός ευρωπαϊκών συνόρων, που θα αποτελούσε "εύκολο" δρόμο από οικονομικής άποψης.

Γι' αυτό και ίδιος φέρεται να τονίζει ότι έχει κίνητρο να παίξει στην Ελλάδα, όχι για να κολλήσει τα τελευταία ένσημα, αλλά για να δώσει ώθηση στην καριέρα του, η οποία βρίσκεται σε πτωτική πορεία.

Βάσιμοι λόγοι, δηλαδή, ώστε οι Θεσσαλονικείς να πιστεύουν ότι η συμφωνία θα ολοκληρωθεί, ειδικά από τη στιγμή που ο χρόνος πιέζει και ο Ακης Μάντζιος θέλει φορ το συντομότερο δυνατό.

Οι πληροφορίες του Metrosport.gr αναφέρουν ότι στις 4-5 μέρες θα τελειώσει -έτσι ή αλλιώς- το θέμα του "Μητρο-γκολ" και αναλόγως απαντήσεων θα εξαρτηθεί και η υπόθεση Μπαράλες.

Η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ έχει stand by τον Αργεντινό, ο οποίος περιμένει στο ακουστικό του, από τη στιγμή που τα έχει βρει με τον Αρη, όπως κάτι παρόμοιο ισχύει με την πλευρά του Αστέρα.

Αν, τελικά, αλλάξει κάτι στα δεδομένα με τον Μήτρογλου, τότε ο Αρης θα ενεργοποιήσει τη συμφωνία με τον Μπαράλες, ο οποίος έχει εκφράσει... ανοιχτά την επιθυμία να παίξει στο Χαριλάου.

Οπως γίνεται κατανοητό, στο δίλημμα Μήτρογλου ή Μπαράλες, η απάντηση είναι προφανής, γιατί το όνομα του πρώτου προκαλεί τις... αισθήσεις, παράμετρος που, συνήθως, παίζει ρόλο στις αποφάσεις του Θόδωρου Καρυπίδη.

Ωστόσο, λίγα 24ωρα υπομονής ακόμη, πριν ανακοινωθεί ο εκλεκτός της ΠΑΕ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.