Άρης: «Πληγωμένος» για τη νίκη με τον ΠΑΣ - Η πιθανή 11άδα

Metrosport Team20 Νοεμβρίου 2021

Αντίστροφά για την επανέναρξη των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων μετά τη διακοπή για τις ανάγκες των Εθνικών Ομάδων, μετρούν οι ποδοσφαιριστές του Άρη οι οποίοι θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννενα ο οποίος θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη χωρίς τον Μπρένερ για το παιχνίδι με τους «κιτρινόμαυρους».

Ο Άκης Μάντζιος μετά το πέρας της προπόνησης της Παρασκευής ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι του Σαββάτου, εκεί όπου υπάρχουν... «εκπλήξεις», με μία από αυτές να ακούει στο όνομα του Λόπεθ, ο οποίος επιστρέφει για πρώτη φορά σε αποστολή του Άρη μετά τον σοβαρό τραυματισμό του. 

Ο Έλληνας τεχνικός θα προχωρήσει σε αναγκαστικές αλλαγές. Γιατί ο Φαμπιάνο θα απουσιάσει λόγω τραυματισμού και θα τον αντικαταστήσει ο Γιώργος Δεληζήσης, ομοίως και ο Ντάνιελ Σούντγκρεν (θα αντικατασταθεί από τον Σάκιτς), ενώ Μπράμπετς και Γκάνεα θα συμπληρώσουν την τετράδα στην άμυνα. Η απουσία του Φακούντο Μπερτόγλιο θα καλυφθεί από τον Ματέο Γκαρσία, οπότε ο Ντάνιελ Μαντσίνι θα βρει θέση βασικού στη μία πτέρυγα καθώς στην άλλη θα είναι ο Μπρούνο Γκάμα και στην κορυφή της επίθεσης ο Καμαρά

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ο έμπειρος τεχνικός του Αρη έδειξε την πρόθεση διατήρησης των Ντιαγέ, Τζέγκο, ωστόσο πρόκειται για τη μοναδική θέση (αυτή του Τζέγκο) για την οποία μπορεί να υπάρξει αλλαγή της τελευταίας στιγμής.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.