Άρης: Πλάνο με δύο «κόφτες»

Μάνος Χατζάκης23 Ιουλίου 2020

Οσο εκφράζεται η σιγουριά για λύση των ban, άλλο τόσο φουλάρει ο μεταγραφικός σχεδιασμός των ιθυνόντων της ΠΑΕ. Μετά τους Σάκιτς και Μπερτόλιο, οι οποίοι θεωρούνται “κλεισμένοι”, οι Θεσσαλονικείς αναζητούν δύο αμυντικούς μέσους, τους οποίους θα ήθελαν να εντάξουν στο δυναμικό το συντομότερο δυνατό.

Εντονη κινητικότητα παρατηρείται στην Αλκμήνης, όσον αφορά την εύρεση και επίτευξη συμφωνιών με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Ήδη, υπάρχει κατ' αρχήν συμφωνία με τους Σάκιτς και Μπερτόλιο, ενώ οι “κιτρινόμαυροι” μαρκάρουν... στενά και τον Σαντίκου για την επίθεση. Παράλληλα, ρίχνουν δίχτυα στην αγορά για δύο ακόμη ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα αγωνίζονται στον άξονα και θα αναλάβουν ρόλο αμυντικών μέσων, ενώ δεν θα έλεγαν “όχι”, αν κάποιος από τους δύο έχει οργανωτικές. 

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ έχουν ασχοληθεί με ουκ ολίγα ονόματα και προσπαθούν να περιορίσουν τη λίστα, στοχεύοντας σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Το ιδεατό σενάριο αναφέρει ότι θα ήθελαν να κλείσουν αμφότερους σύντομα, ώστε να μη χαθούν οι αξιόλογες περιπτώσεις. Τις προηγούμενες εβδομάδες είχαν εντοπιστεί καλά ονόματα, τα οποία όμως δεν περίμεναν τις εξελίξεις στο θέμα των ban, προτιμώντας να υπογράψουν σε άλλες ομάδες. Ετσι, γίνεται προσπάθεια, ώστε να επέλθουν συμφωνίες με αμυντικούς μέσους, προκειμένου να συμπληρώνονται τα κομμάτια του παζλ.

Νέες σκέψεις για Σόουζα

Πιθανό μοιάζει το σενάριο έναρξης συζητήσεων με τον Ούγκο Σόουζα. Ο Πορτογάλος βρισκόταν στο γκρουπ με τους ποδοσφαιριστές, οι όποιοι διαπραγματεύονταν νέα συμβόλαια με την ΠΑΕ, ωστόσο οι συζητήσεις έμειναν στάσιμες. Η παρουσία, όμως, του Σόουζα στα παιχνίδια των play off και κυρίως η αυταπάρνηση που επέδειξε, αλλά και το γεγονός ότι στα χρόνια του στην ομάδα έχει δείξει άψογη συμπεριφορά, οδηγούν τους ανθρώπους της ΠΑΕ να σκεφτούν πρόταση για νέο συμβόλαιο. Ο Ιβηρας αμυντικός είναι κομμάτι του Άρη, έχει δέσιμο με τον κόσμο, ενώ το κασέ του είναι προσιτό. Αν οι “κιτρινόμαυροι” τον θέλουν, δε θα δυσκολευτούν να τον διατηρήσουν στο δυναμικό τους.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.