Άρης: Πλάγιος... πλουραλισμός

Μάνος Χατζάκης10 Απριλίου 2021

Ανεπηρέαστος από την -επιεικώς- μέτρια χρονιά του Ματέο Γκαρσία είναι ο Αρης. Η φετινή πορεία του δεύτερου της βαθμολογίας δεν επηρεάζεται στο ελάχιστο από τις χαμηλές πτήσεις του αργεντινού χαφ, το κενό του οποίου καλύπτουν οι συμπαίκτες του.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Αρης δαπάνησε χρόνο και χρήμα, προκειμένου να πείσει τον Ματέο να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη. Εξ' αρχής, όμως, ο πρώην παίκτης του Ερυθρού Αστέρα έδειξε ότι απέχει... πολύ από τον καλό του εαυτό, έτσι όπως τον είχε δει ο κόσμος πριν δύο χρόνια. Ο μέσος των “κιτρινόμαυρων” πήρε -σταθερά- ουκ ολίγες ευκαιρίες, ωστόσο ελάχιστα ήταν τα παιχνίδια, στα οποία πρόσθεσε την ποιότητα, που τον χαρακτηρίζει.

Το αξιοπρόσεκτο είναι ότι το τελευταίο δίμηνο, ο Ματέο βρίσκεται περισσότερο εκτός ενδεκάδας παρά εντός. Από τις 14 Φεβρουαρίου έως σήμερα, ο λατίνος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε μόλις τρεις αναμετρήσεις και συγκεκριμένα κόντρα σε Παναιτωλικό και στα δύο ματς με τον Ολυμπιακό για το Πρωτάθλημα και τα play off αντίστοιχα.


Ο Ματέο πέρασε πρόσφατα και περίοδο τραυματισμού, ωστόσο η τεχνική ηγεσία βρήκε τρόπους, για να μη φαίνεται η απουσία του και, όσοι έπαιξαν αντ' αυτού, ανταποκρίθηκαν πλήρως στον ρόλο τους. Στην αριστερή πλευρά, στα τελευταία παιχνίδια βρισκόταν κυρίως ο Γκάμα, καθώς ο Μάντζιος τοποθετούσε δεξιά τους Σίλβα, Μαντσίνι και Μπρούνο. Ο 33χρονος Πορτογάλος δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, όμως, έκανε καλά τη δουλειά του, αν και δεν έπαιζε στη φυσική του θέση. Η πλευρά, που... κέρδιζε το στοίχημα, ήταν η δεξιά, αν και οι πλάγιοι μέσοι του Αρη μπορούν να τα πάνε εξίσου καλά και στις δύο πτέρυγες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.