Άρης: Περιμένει την ειδοποίηση των επενδυτών για το τελικό ραντεβού

Metrosport Team09 Ιουνίου 2021

Στην ΚΑΕ Αρης περιμένουν την τελική ειδοποίηση από τους υποψήφιους ξένους επενδυτές για μία δια ζώσης συνάντηση, διατηρώντας τις επιφυλάξεις τους όσο αυτοί δεν προχωρούν στην απόδειξη της οικονομικής δυναμικής τους αλλά και των προθέσεών τους.

Οι ξένοι επενδυτές εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την ΚΑΕ Αρης πριν από τουλάχιστον έναν μήνα. Στο διάστημα που μεσολάβησε οι δύο πλευρές επικοινώνησαν δύο φορές μέσω τηλεδιασκέψεων, προφανώς οι «κίτρινοι» μπήκαν σε διαδικασία έρευνας για το ποιόν των ενδιαφερόμενων, αλλά έχοντας την πρόθεση να μην απορρίψουν την παραμικρή δυνατότητα εισροής χρημάτων στην εταιρία, έδωσαν μεγαλύτερη αξία στη δια ζώσης συνάντηση που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την περασμένη εβδομάδα. Η αλήθεια είναι ότι από την πρώτη στιγμή, αντιμετώπισαν με επιφύλαξη την όλη ιστορία, αλλά δεν θα μπορούσαν να αποκλείσουν κάθε επενδυτικό ενδιαφέρον. Οι επιφυλάξεις διογκώθηκαν από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας όταν ακυρώθηκε μια προγραμματισμένη συνάντηση με τη δέσμευση ότι αυτή θα γίνει εντός αυτής που διανύουμε. Σχετική επικοινωνία για τον προγραμματισμό αυτής αναμενόταν προχθές αλλά έως και χθες το βράδυ δεν υπήρξε η παραμικρή ειδοποίηση. Παράλληλα, οι ξένοι επενδυτές ζήτησαν έγγραφες δεσμεύσεις για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της εταιρίας, πράγμα το οποίο ήχησε περίεργα στ’ αυτιά των ανθρώπων του Αρη καθώς ένας υποψήφιος επενδυτής ο οποίος δεν έχει αποδείξει την οικονομική δυναμική του και τις προθέσεις του, αν μη τι άλλο, δεν νομιμοποιείται να ζητά έγγραφες δεσμεύσεις. Και πώς μπορεί να γίνει αυτό όταν δεν έχει προηγηθεί δια ζώσης συνάντηση;

Γι’ αυτόν τον λόγο, οι Χάρης Παπαγεωργίου, Λευτέρης Αρβανίτης οι οποίοι διαχειρίζονται την όλη κατάσταση ξεκαθάρισαν (και προφανώς έπραξαν σωστά) ότι πρώτα θα αποδειχθεί η δυναμική των ενδιαφερόμενων και στη συνέχεια θα μπουν σε διαδικασία παροχής των αιτημάτων τους. Σε κάθε περίπτωση, η μέχρι στιγμής συμπεριφορά των υποψηφίων επενδυτών ενισχύει την άποψη αυτών που εξέφρασαν επιφυλάξεις από την πρώτη στιγμή.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.