Μεταγραφικά Άρη: Τι ισχύει με Σίντνεϊ και Μπρόρσον

Μάνος Χατζάκης26 Αυγούστου 2021

Κούρσα για δύο και όποιος... αντέξει. Σίντνεϊ και Μπρόρσον ερίζουν για το κέντρο της άμυνας και οι «κιτρινόμαυροι» είναι εκείνοι, που αποφασίζουν ποιος από τους δύο θα επικρατήσει. Ο χρόνος όμως πιέζει κι αυτό το στοιχείο ίσως αποδειχθεί καταλυτικό για την έκβαση της μονομαχίας του Βραζιλιάνου με τον Σουηδό.

Θέμα 24ωρων είναι η επισημοποίηση της συνεργασίας με έναν εκ των Σίντνεϊ ή Μπρόρσον. Οι διαπραγματεύσεις με τον στόπερ της Μπέτις βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ με τον αντίστοιχο της Μάλμε φαίνονται πιο ξεκάθαρα από την άποψη ότι θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία, αν “στραβώσει” με τον λατίνο συνάδελφό του. Από την Ισπανία αφήνεται να εννοηθεί ότι ο παίκτης είναι θετικός, προκειμένου να έρθει στην Ελλάδα και στον Αρη, ωστόσο πρέπει να πάρει και ο ίδιος τις οριστικές του αποφάσεις, αν θέλει να προλάβει το... αεροπλάνο για Θεσσαλονίκη. Σε διαφορετική περίπτωση, οι Θεσσαλονικείς δεν θα τον περιμένουν περισσότερο, γι' αυτό και προετοιμάζουν το έδαφος για τον Μπρόρσον.

Ασφαλείς προβλέψεις για το ποιος θα επικρατήσει δεν μπορούν να γίνουν στο χρονικό σημείο, που βρισκόμαστε. Ο Σουηδός της Μάλμε είναι -καιρό τώρα- στο προσκήνιο και ήδη διαδίδεται ότι είναι μια ανάσα από την έλευση του στο Χαριλάου. Παρόλα αυτά, στην Αλκμήνης δεν έχουν διαγράψει και τον Σίντνεϊ και αφήνουν ανοιχτό παράθυρο, ώστε να επέλθει συμφωνία μαζί του.

Οι περιπτώσεις των Σίντνεϊ και Μπρόρσον είναι αλληλένδετες και, αν δεν τελειώσει θετικά του πρώτου, τότε όλοι οι δρόμοι θα οδηγήσουν στον δεύτερο. Δεν αποκλείεται, ακόμη και κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας να τρέξουν νεότερες εξελίξεις προς πάσα κατεύθυνση, ώστε να κλείσει το κεφάλαιο “κεντρικός αμυντικός”, το οποίο περιλάμβανε περισσότερα επεισόδια από τα... προβλεπόμενα. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.