Άρης: «Πάτησε» Θεσσαλονίκη ο Βλάντιμιρ Νταρίντα - Οι πρώτες του δηλώσεις

Γιώργος Στράντζαλης18 Δεκεμβρίου 2022

Έτοιμος να κόψει τη κορδέλα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου είναι ο Βλάντιμιρ Νταρίντα, του οποίου η πτήση εδώ και λίγη ώρα έχει προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Μακεδονία. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των κιτρινόμαυρων «πάτησε» Θεσσαλονίκη, έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στη καριέρα του.

Μετά από 7,5 χρόνια στη Χέρτα Βερολίνου, ο Τσέχος βρίσκει το επόμενο ποδοσφαιρικό του «λιμάνι» στη Θεσσαλονίκη και τον Άρη. Για να συμβεί αυτό, το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι τελικές υπογραφές στο συμβόλαιό του και να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, πράγμα που θα γίνει άμεσα αφού ο παίκτης έχει φτάσει στη πόλη.

Όσον αφορά τη διάρκεια παραμονής του στη Θεσσαλονίκη, όπως ήδη έχετε διαβάσει στο metrosport.gr,  έχει γίνει γνωστό από το στρατόπεδο των κιτρινόμαυρων πως θέλουν να τον κρατήσουν εδώ για τα επόμενα 2,5 χρόνια.

Έτσι, μετά την ολοκλήρωση όλων αυτών των απαραίτητων διαδικαστικών θα είναι σε θέση να τεθεί στη διάθεση του Άλαν Πάρντιου, προκειμένου να αρχίσει η διαδικασία προσαρμογής στη νέα ομάδα του και μετά την 1η Ιανουαρίου να μπορεί να συμπεριληφθεί κανονικά στην αποστολή.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την άφιξη του Βλαντιμίρ Νταρίντα:


Οι πρώτες δηλώσεις του ποδοσφαιριστή:

Αρχικά ανέφεφε: «Μετά από πολλά χρόνια στη Γερμανία και στην Bundesliga δεν ήταν εύκολο να φύγω. Ωστόσο, ο Άρης είναι μια νέα ευκαιρία για εμένα, μια μεγάλη ευκαιρία θα έλεγα και έρχομαι εδώ με προσδοκίες και στόχο να κατακτήσουμε τίτλους. Μιλήσαμε με τον Γιακούμπ (σ.σ. Μπραμπετς) προτού αποφασίσω να έρθω στον Άρη και είναι θετικό ότι θα τον έχω συμπαίκτη αφού αυτό θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ πιο γρήγορα και πιο εύκολα».

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Γνωρίζω επίσης ότι υπάρχει ένα ενδιαφέρον της ομάδας και για τον Βίντρα. Είδα κάποια παιχνίδια του Αρη και έχω καλή εικόνα για την ομάδα, το ρόστερ αλλα και για την ατμόσφαιρα. Δεν μπορεί να γίνει σύγκριση με την ατμόσφαιρα στην Bundesliga, εδώ είναι πιο παθιασμένοι οι οπαδοί και ανυπομονώ για το πρώτο μου παιχνίδι. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα είμαι αυτός που είμαι σε όλη μου την καριέρα. Θα παίζω με την καρδιά μου, όπως έκανα πάντα σε όλες τις ομάδες».

 
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news. 
 Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.