Άρης: Παραμένει ίδιο το υπόλοιπο τιμ

Γιώργος Στράντζαλης14 Ιουνίου 2021

Ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει”, είναι μία άποψη την οποία συμμερίζονται σχεδόν όλοι οι προπονητές.

 Αυτό δεν ισχύει όμως μόνο για τους ποδοσφαιριστές, ισχύει και για τα υπόλοιπα μέλη του τιμ, που καθημερινά δίνουν τον δικό τους αγώνα. 

Η συμφωνία του Αρη με τον Άκη Μάντζιο στις αρχές του μήνα σήμανε και τη διατήρηση των υπόλοιπων συνεργατών του στο τεχνικό τιμ, όπως οι Πλαβούκος, Χωριανόπουλος, Αμανατίδης, ως οι άμεσοι συνεργάτες του. Απαράλλαχτο θα μείνει όμως και το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, με τον Ιωάννη Χρίστου και τον Τάσο Κατσικά (φυσιοθεραπευτής). 

Ο τελευταίος μάλιστα θα κλείσει φέτος τρία χρόνια στον Αρη και έχει δώσει ήδη τα διαπιστευτήρια της δουλειάς του. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές τον εμπιστεύονται για την αποθεραπεία τους, ενώ από τους ανθρώπους που ανέλαβαν επί προσωπικού τον Λερίν Ντουάρτε στο μεταβατικό στάδιο μετά την σοβαρή εγχείριση στην οποία υποβλήθηκε πέρυσι -τέτοια περίοδο – ο Ολλανδός και ο Τάσος Κατσικάς τον βοήθησε στη γρηγορότερη επιστροφή του.

Μερικές επίσης από τις σημαντικότερες στιγμές που έχουν καταγραφεί σε αυτά τα χρόνια του εν ώρα αγώνα, είναι: 1) η επανατοποθέτηση του ώμου στον Χουλιάν Κουέστα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, 2) η εξάρθρωση στο μικρό δάχτυλο του χεριού τού Λίντσεϊ Ροζ, στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και 3) η άμεση αντίδραση στη δύσκολη στιγμή που είχε ο παίκτης του ΠΑΟΚ, Ουαγκέ, όταν χτύπησε στο δοκάρι. Εκεί, το ιατρικό τιμ (Χρίστου-Κατσικάς) είχε παραδώσει... μαθήματα ήθους και επαγγελματισμού.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.