Άρης: Παραμένει σε θέση ισχύος, παρά την ήττα από τον Ολυμπιακό

Γιώργος Στράντζαλης23 Μαρτίου 2021

Οπως διαμορφώθηκαν οι συνθήκες στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ο Αρης είχε μια μεγάλη ευκαιρία να πάρει αποτέλεσμα και την σπατάλησε. Δεν αξιοποίησε το αριθμητικό πλεονέκτημα για 50 και κάτι λεπτά, το γήπεδο που του παραχώρησε ο αντίπαλος και την κατοχή μπάλας που έφτασε σε επίπεδα του 65%, με αποτέλεσμα να φύγει ηττημένος από ένα φθηνό γκολ που δέχτηκε στην πρώτη της αδράνεια η άμυνα.

Προφανώς ο Αρης, με βάση την εικόνα του αγώνα, άξιζε κάτι περισσότερο, σημασία όμως δεν έχουν οι εντυπώσεις. Γιατί στην τελική βαθμολογία δεν θα μετρήσει αν είχες καλή εικόνα ή όχι σε κάποιο παιχνίδι, αλλά αν πήρες βαθμούς και πόσους. Η ήττα στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” πάντως δεν πρέπει να ακυρώσει όλα όσα έχουν πετύχει μέχρι σήμερα οι Κιτρινόμαυροι. Η ομάδα παραμένει σε θέση ισχύος και συνεχίζει να κρατά την τύχη στα χέρια της σχετικά με τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Ασφαλώς αν έπαιρνε βαθμό/ούς στην πρεμιέρα θα ισχυροποιούσε ακόμη περισσότερο τη θέση της, αλλά αυτό μπορεί να το κάνει στα αμέσως επόμενα παιχνίδια.

Ο Αρης αγωνιστικά έχει αποδείξει τις υψηλές δυνατότητες που έχει και ότι στα λεγόμενα “μεγάλα παιχνίδια” έχει τον τρόπο του να διεκδικεί (και να παίρνει) το αποτέλεσμα. Στη 2η και την 3η αγωνιστική, ο Αρης υποδέχεται στο “Κλεάνθης Βικελίδης” τον Αστέρα Τρίπολης και την ΑΕΚ αντίστοιχα. Αυτό σημαίνει ότι, εφόσον η ομάδα αξιοποιήσει τον παράγοντα της έδρας, βγάλει το ίδιο αγωνιστικό πρόσωπο έχει τον πρώτο λόγο και την ευκαιρία να ανοίξει ξανά τη διαφορά από τους συνδιεκδικητές της 2ης θέσης, ανάλογα βέβαια και από τα αποτελέσματα των υπόλοιπων (σσ 2η αγωνιστική/ΠΑΟ-ΠΑΟΚ, ΑΕΚ-Ολυμπιακός και 3η αγωνιστική/ Αστέρας-ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός-ΠΑΟ).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.