Άρης-ΠΑΟΚ: Ισοπαλία «βλέπει» ο Κυπαρίσσης, διπλό ο Τουρσουνίδης

Metrosport Team18 Μαρτίου 2023

Γιώργος Τουρσουνίδης και Θωμάς Κυπαρίσσης μίλησαν στο Metropolis 95.5 για τις ιδιαιτερότητες του ντέρμπι Άρης - ΠΑΟΚ και έκαναν την πρόβλεψή τους για τον νικητή.

Θωμάς Κυπαρίσσης: «Συνυπήρξαμε στην Ξάνθη για λίγο, ο Γιώργος είχε έρθει σαν μεγάλη προσωπικότητα. Έχω να πω ότι πρόκειται για πολύ καλό άνθρωπο. Σχετικά με το παιχνίδι δεν χωράνε προβλέψεις, είναι κλασικό ντέρμπι. Θα κριθεί στις λεπτομέρειες, η έδρα θα παίξει ρόλο αν και ο ΠΑΟΚ είναι σε καλό φεγγάρι. Ο Άρης έδειχνε να συνέρχεται μετά από δύο άσχημα ματς και, πλέον, έχει ψυχολογία. Εχουν κίνητρο και οι δύο, ο Άρης έχει έναν αντίπαλο, τον Βόλο, που θέλει να αφήσει πίσω. Δεν μπορείς να πεις ότι υπάρχει ακλόνητο φαβορί. Πρόβλεψη θα πω ισοπαλία. Δεν νομίζω ότι υπάρχει σε κάποια ομάδα κάποιος παίκτης βαρόμετρο. Σε τέτοια ματς είναι μεγάλο το κίνητρο του πρεστίζ.»

Γιώργος Τουρσουνίδης: «Είναι σημαντικό με ανθρώπους που έχεις συνυπάρξει να υπάρχει μία αλληλοεκτίμηση. Οσον αφορά το ματς εγώ σαν πρόβλεψη λέω ΠΑΟΚ. Ο Άρης μεσοεπιθετικά έχει καλούς ποδοσφαιριστές, τεχνίτες, δημιουργούν προϋποθέσεις για γκολ. Θα σταθώ, όμως, στον ΠΑΟΚ. Σε αυτά τα παιχνίδια είναι η μέρα και η συγκυρία. Για τον ΠΑΟΚ είναι σημαντικό ότι αυτή την περίοδο είναι η καλύτερη ομάδα, παίζει το πιο καλό ποδόσφαιρο. Είναι κοντρολαρισμένη ομάδα. Υπάρχει μεγάλο κίνητρο για να πλησιάσουμε στους δύο πρώτους και να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Θα κριθεί στην λεπτομέρεια.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.