Άρης-ΠΑΟΚ στα πλέι οφ: Η ιστορία επαναλαμβάνεται 10 χρόνια μετά

Γιώργος Πετρίδης26 Ιουνίου 2020

Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα τόσο ο Άρης όσο και ο ΠΑΟΚ είναι απογοητευμένοι από την απώλεια του στόχου του Κυπέλλου αφού αμφότεροι έμειναν εκτός τελικού. Με αυτό το δεδομένο η εικόνα τους στο μεταξύ τους παιχνίδι της Κυριακής αποτελεί ερωτηματικό αφού κανείς δεν μπορεί να εκτιμήσει πως θα διαχειριστούν το αρνητικό αποτέλεσμα των αγώνων με ΑΕΚ και Ολυμπιακό αντίστοιχα. Συν τις άλλοις οι δύο ομάδες της πόλης ψάχνουν για ένα κίνητρο. Ειδικά ο Άρης που δεν κυνηγάει κάτι στα πλέι οφ, σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ που ξέμεινε με τον στόχο της 2ης θέσης.

Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε Άρης και ΠΑΟΚ να αναμετρηθούν έπειτα από 10 χρόνια στα πλέι οφ και το βασικό ζητούμενο να είναι το γόητρο όπως και στο ματς του 2010! Ήταν η τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ του 2010, όταν ο Άρης υποδέχτηκε τον ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος είχε εξασφαλισμένη την πρωτιά των πλέι οφ και τη 2η θέση του Πρωταθλήματος που οδηγούσε στα προκριματικά του Champions League, δεδομένου ότι είχε μετρήσει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στις πρώτες πέντε αγωνιστικές.

Ο Άρης νίκησε με 3-2 και τερμάτισε 3ος στη βαθμολογία των πλέι οφ, εκμεταλλευόμενος την ήττα του Ολυμπιακού από την ΑΕΚ. Το αποτέλεσμα διαμόρφωσαν ένα αυτογκόλ του Μαλεζά και δύο γκολ των Χαβίτο και Κάμπορα με πέναλτι για τον Άρη, ενώ για τον ΠΑΟΚ είχαν σκοράρει ο Παπάζογλου και ο Τσιρίλο με πέναλτι.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.