Άρης-ΠΑΟΚ: Μονομαχία για το γόητρο και τα playoffs

Metrosport Team20 Μαρτίου 2021

Αν το γόητρο είναι η κινητήριος δύναμη για κάθε αθλητή σ’ ένα παραδοσιακό ντέρμπι, η συμμετοχή στα Playoffs αποτελεί εξίσου σοβαρό κίνητρο για Άρη και ΠΑΟΚ ενόψει της σημερινής (20/3, 20:00) αναμέτρησής του στο Nick Galis Hall, της 148ης στην ιστορία τους στη μεγάλη κατηγορία.

Βάζοντας κάτω τα δεδομένα του ντέρμπι, ο Αρης χρειάζεται μία ακόμη νίκη για να εξασφαλίσει ουσιαστική την παραμονή του στην κατηγορία. Αν το καταφέρει, φτάνοντας στην 7η φετινή νίκη του, αυτομάτως θα θέσει σοβαρή υποψηφιότητα και για συμμετοχή στα Playoffs, προϊόν των λεπτών ισορροπιών που υπάρχουν στο Πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει λόγο να κοιτάξει προς τα κάτω καθώς οι δικές του οκτώ νίκες απέβαλλαν κάθε σκέψη για την επιβίωσή του και στην περίπτωση που κερδίσει αυτομάτως θα γίνει βασικό φαβορί για την κατάληψη της 6ης θέσης.

 Πηγαίνοντας στα αγωνιστικά δεδομένα, οι «κίτρινοι» δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα καθώς ο Σάββας Καμπερίδης είδε όλους τους παίκτες διαθέσιμους στη χθεσινή τελευταία προπόνηση. Και περιμένει από αυτούς να κάνουν αυτό που έπραξαν στους δύο τελευταίους αγώνες όπου περιόρισαν τους αντιπάλους τους στους 53 πόντους και πέτυχαν ισάριθμες νίκες. 

 Αντιθέτως, στον ΠΑΟΚ ο Αρης Λυκογιάννης έχει να διαχειριστεί την απουσία του Γιώργου Τσαλμπούρη ο οποίος χθες υποβλήθηκε σε επέμβαση αποκατάσταση του κατάγματος στο τρίτο μετακάρπιο του αριστερού χεριού του.

Το αποψινό (20/3, 20:00) ντέρμπι θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ3 και ραδιοφωνικά από το Metropolis 95.5 και θα το διαιτητεύσουν οι Κορομηλάς, Πουρσανίδης Γ., Συμεωνίδης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.