Άρης: Πάλμα λαμπρός τον οδηγεί!

Metrosport Team17 Δεκεμβρίου 2022

Ο Λούις Πάλμα δεν είναι πλέον το «λαχείο» από την Ονδούρα διότι ήδη έκανε πολλά βήματα προς την καθιέρωση και οι αριθμοί του υποστηρίζουν αυτή την άποψη καθώς έφτασε τα οκτώ γκολ σε όλες τις διοργανώσεις διατηρώντας παράλληλα τον τίτλο του πρώτου πασέρ με έξι ασίστ!

Στην περίπτωση του 22χρονου από την Ονδούρα δεν μετρά μόνο η ουσία αλλά και το θέαμα υπό την έννοια ότι το ένα γκολ είναι καλύτερο από το άλλο. Σαν το χθεσινό στη Λιβαδειά το οποίο ήταν εμπλουτισμένο από ποδοσφαιρική οξυδέρκεια. Αντιλήφθηκε ότι ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού περίμενε «γέμισμα» στην περιοχή, τον περίμενε να κάνει ένα βήμα προς την αντίθετη κατεύθυνση και τον εκτέλεσε από απόσταση (περίπου) 35 μέτρων. Αυτό ήταν το 8ο φετινό γκολ του και μάλιστα είναι ο μοναδικός παίκτης του Αρη που έχει σκοράρει σε όλες τις διοργανώσεις!

Η αποχώρησή του στο 82ο λεπτό δεν προκάλεσε ανησυχία καθώς φρόντισε να προστατέψει τον εαυτό του. «Εχει ένα σφίξιμο στον δικέφαλο. Δε νομίζω ότι είναι κάτι ανησυχητικό», είπε ο Αλαν Πάρντιου αλλά με μια σημείωση. «Νομίζω ότι κυρίως μετά το γκολ αναλώθηκε σε αχρείαστα τρεξίματα. Δεν χρειάζεται να τρέχει χωρίς λόγο», είπε.

Αυτό είναι και το αναπόφευκτο λάθος του Πάλμα και αναμφίβολα είναι συνέπεια της τακτικής απειθαρχίας. Την έχει περιορίσει σε μεγάλο βαθμό στους τελευταίους 2-3 μήνες, αλλά χρειάζεται δουλειά για να μάθει να προστατεύει τον εαυτό του, αποφεύγοντας τα άσκοπα τρεξίματα στο γήπεδο.

Χθες, τα media της πατρίδας του έγραψαν ξανά για το ενδιαφέρον της Αντερλεχτ, ωστόσο, τα αντίστοιχα του Βελγίου απλά αναπαρήγαγαν τις πληροφορίες δίχως να επιβεβαιώσουν πρόταση της ομάδας. «Αυτή τη στιγμή η Αντερλεχτ δεν έχει μπάτζετ για να προχωρήσει σε μεταγραφή παίκτη», είπε στη «Μ» ρεπόρτερ της Αντερλεχτ απορρίπτοντας ενδεχόμενη αγορά του παίκτη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.