Άρης: Παίζει… όπως θέλει

Γιώργος Στράντζαλης31 Μαρτίου 2021

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗΣ

Στο μαραθώνιο των αγωνιστικών υποχρεώσεων πάντοτε υπάρχει το ενδεχόμενο να προκύψουν «απώλειες» και μάλιστα μαζεμένες, είτε για λόγους τραυματισμών είτε λόγω καρτών. Και στο τελευταίο διάστημα, η αλήθεια είναι πως, ο Άκης Μάντζιος έβλεπε πάντα στο απουσιολόγιο του συνεχώς «γραμμένο» ονόματα, ειδικά σε ό,τι αφορά τις επιλογές για τη γραμμή της επίθεσης.

Αυτή τη φορά όμως η διακοπή του Πρωταθλήματος λειτούργησε ευεργετικά, καθώς μετά από πολύ καιρό ο προπονητής του Αρη έχει τη δυνατότητα να σχεδιάσει το πλάνο του με όλα τα «όπλα» για την επιθετική «4άδα» έτοιμα και ενόψει μάλιστα μιας αναμέτρησης με τον Αστέρα όπου ο Αρης, όντας το φαβορί στην έδρα του, πρέπει να βρει το γκολ και να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Η επιστροφή των Ματέο Γκαρσία, Μήτρογλου και Σίλβα αφενός δημιουργούν συνθήκες πληρότητας στην επιθετική γραμμή, αφετέρου βάζουν διλήμματα για τον Μάντζιο ο οποίος έχει αρχίσει να καταστρώνει επί χόρτου τα σχέδια του. Προς το παρόν βρίσκεται σε διαδικασία ανακατέματος της «τράπουλάς», αφού στο μυαλό του βρίσκεται τόσο η επιλογή του Ματσίνι για την κορυφή της επίθεσης και ταυτόχρονα η παρουσία του Σίλβα στα άκρα, όσο και αυτή του Μάνου για τη γραμμή κρούσης και του Μαντσίνι στην τριάδα από πίσω του. 

Θέση στο αρχικό σχήμα ασφαλώς διεκδικούν και ο Μπρούνο με τον Ματέο Γκαρσία, ενώ Γκάμα και Μπερτόλγιο θεωρείται απίθανο να μείνουν εκτός ενδεκάδας. Στην ουσία, η πληρότητα που εμφανίζει ο Αρης στη γραμμή κρούσης για τον αγώνα της Κυριακής αυξάνει το συναγωνισμό στις προπονήσεις και δίνει την επιλογή στον προπονητή να παίξει… όπως θέλει μετά από καιρό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.