Ο Άρης κάνει την έκπληξη και παίρνει τον Όσκαρ Μιγκέθα από την Μπαρτσελόνα

Γιώργος Στράντζαλης20 Ιουλίου 2022

Σε συζητήσεις με την Μπαρτσελόνα για τον δανεισμό του Όσκαρ Μιγκέθα βρίσκεται ο Αρης. Για την ακρίβεια, οι Κιτρινόμαυροι δουλεύουν εδώ και πολύ καιρό τη συγκεκριμένη υπόθεση καθώς πρόκειται για μια δύσκολη αλλά εξαιρετική περίπτωση κεντρικού αμυντικού.

Ο Μιγκέθα είναι 23 ετών, αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας αλλά μπορεί να αγωνιστεί και στα άκρα, κυρίως δεξιά. Μεγάλωσε ποδοσφαιρικά στην Μπαρτσελόνα και από το 2020 ανήκει στην πρώτη ομάδα με την οποία έχει 5.206 λεπτά συμμετοχής, ενώ είναι και διεθνής με την Ισπανία! Ο Θόδωρος Καρυπίδης χειρίζεται αποκλειστικά το θέμα εδώ και περίπου δύο εβδομάδες, όπου είναι σε ανοικτή γραμμή με τον τεχνικό διευθυντή των Καταλανών Γιορντί Κρόιφ, γιο του μεγάλου Γιόχαν. 

Ο Μιγκέθα έχει 46 συμμετοχές και δύο γκολ την τελευταία διετία με την Μπαρτσελόνα. Από το 2018 μέχρι το 2021 αγωνίστηκε συνολικά σε 36 αγώνες στη Segunda Division με την Μπαρτσελόνα Β', ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε σε 27 αγώνες εκ των οποίων οι επτά στην Ευρώπη. Το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα έγινε στις 24 Νοεμβρίου 2020, αντικαθιστώντας τον Ζεράρ Πικέ που τραυματίστηκε στον αγώνα εναντίον της Ντιναμό Ζάγκρεμπ (4-0) για το Champions League. Μεγάλη στιγμή του, το γκολ που πέτυχε στο Clasico της Ισπανίας κόντρα στη Ρεάλ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.