Άρης: Παιχνίδι γεμάτο... κόντρα στη Λεωφόρο

Μάνος Χατζάκης17 Απριλίου 2021

Ο καλός Αρης-των εκτός έδρας παιχνιδιών- δεν έχει να φοβηθεί σε κάτι τον ΠαναθηναϊκόΟχι ότι το σύνολο του Λάζλο Μπόλονι δεν αποτελεί υπολογίσιμο αντίπαλο, αλλά είναι γνωστές οι ζημιές, που προκαλεί το αντίστοιχο του Ακη Μάντζιου, όταν εφαρμόσει -σωστά- την τακτική προσέγγιση του εκάστοτε 90λεπτου.

Τα λάθη, που έκανε στο πρόσφατο παιχνίδι με την ΑΕΚ, όσον αφορά την έλλειψη πίεσης ψηλά, θα επιχειρήσει να διορθώσει ο 51χρονος τεχνικός, τοποθετώντας μεσοεπιθετικούς, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να αμυνθούν και να παίξουν γρήγορα στην κόντρα.

Οι Γκαρσία και Μαντσίνι είναι μεταξύ αυτών, καθώς αμφότεροι έχουν προβάδισμα να ξεκινήσουν αύριο βασικοί.

Οι δύο Αργεντινοί δείχνουν συνέπεια στο αμυντικό πλάνο, καθώς βοηθούς τους πλάγιους μπακ με τις επιστροφές τους. Στοιχείο, που έλειψε κόντρα στην Ενωση, καθώς Σίλβα και Μπρούνο είχαν το μυαλό τους μόνο στις επιθετικές ενέργειες, οι οποίες όμως ήταν ημιτελείς και χωρίς ουσία.

Σε συνδυασμό με την πιθανή παρουσία του Μάνου στην κορυφή, ο Αρης καθίσταται πιο... πιεστικός και πάνω σε αυτό του είδος παιχνιδιού θα βασιστεί ο προπονητής των “κιτρινόμαυρων”, για να πάρει αποτέλεσμα.

Αλλωστε, απέναντι του έχει τον Μπόλονι, ο οποίος -επίσης- στηρίζεται στην κόντρα, όπως δηλαδή κάνει ο Αρης, όταν παίζει εκτός.

Ουσιαστικά, την Κυριακή στη Λεωφόρο τίθενται αντιμέτωπες δύο ομάδες με ικανότητα στις αντεπιθέσεις, άρα η εφαρμογή του τακτικού πλάνου θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της αναμέτρησης.
Ο Θεός του Πολέμου θα χρειαστεί τρεξίματα, βοήθειες από τη μέση και πίσω, προκειμένου να μη μείνουν εκτεθειμένα τα μετόπισθεν, αλλά και ευστοχία στην τελική προσπάθεια. Σημεία, στα οποία δούλεψε και πάλι ο Μάντζιος με την ελπίδα ότι, αυτή τη φορά, θα του βγουν οι επιλογές.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.