Άρης: Πάει για τριπλή προσθήκη

Μάνος Χατζάκης26 Ιουνίου 2021

Κοντά στην απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών είναι η ΠΑΕ Άρης. Συγκεκριμένα, οι “κιτρινόμαυροι” βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με επιτελικό μέσο, ο οποίος μπορεί να παίξει επίσης ως αριστερό πλάγιο χαφ και δύο στόπερ. Εξελίξεις επίκεινται εντός των επόμενων ωρών.

Οπως αναφέραμε στο ρεπορτάζ της Πέμπτης, τα νέα κομμάτια του φετινού ρόστερ είναι (σχεδόν) έτοιμα να προστεθούν, καθώς οι άνθρωποι της εταιρίας διατηρούν ανοιχτή γραμμή με αρκετούς υποψηφίους.  Η συμφωνία με στόπερ ήταν -εξ' αρχής- στην κορυφή της λίστας, ενώ η διαφαινόμενη αποχώρηση του Λίντσεϊ Ροζ δημιούργησε άμεση ανάγκη και για δεύτερο κεντρικό αμυντικό, οπότε οι Θεσσαλονικείς κινήθηκαν αναλόγως. Ετσι, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, τότε μέχρι αύριο ο ένας εκ των δύο μπορεί να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στον Αρη και έως την Τρίτη θα έρθει και ο έτερος. Εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής, τότε αμφότεροι θα αναχωρήσουν για Αυστρία, προκειμένου να συμμετάσχουν στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας. 

Μάλιστα, κυριαρχεί η αίσθηση ότι και οι δύο θα βρεθούν στο Γκρατς μαζί με τους νέους τους συμπαίκτες και δεν θα θα χρειαστεί να ταξιδέψουν μεμονωμένα. Καταλήγει σε χαφ Εκτός των δύο στόπερ, οι “κιτρινόμαυροι” έχουν προχωρημένες επαφές και με τον επιτελικό μέσο, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να παίξει και ως αριστερός πλάγιος. 

Είναι κάτι που, επίσης, η “Μ” σάς μετέφερε τις προηγούμενες μέρες, καθώς υποχώρησε η αναζήτηση για τον φορ και εντάθηκε εκείνη του μέσου με επιθετικές αρετές στο παιχνίδι του. Ετσι, θέμα ωρών είναι να υπάρξει εξέλιξη και σε αυτό το ζήτημα, διότι οι διαπραγματεύσεις είναι στο τελικό τους στάδιο και ο ποδοσφαιριστής θα έρθει στη Θεσσαλονίκη, για να υπογράψει και να ετοιμαστεί -με τη σειρά του- για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας. Μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, λοιπόν, ο Αρης θα αριθμεί τρεις νέες προσθήκες, οι οποίες θα ενισχύσουν το ρόστερ και θα τεθούν άμεσα υπό τις οδηγίες της τεχνικής ηγεσίας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.