Άρης: Ούτε βήμα πίσω...

Metrosport Team09 Οκτωβρίου 2021

Αυτός είναι τουλάχιστον ο στόχος του Αρη στον σημερινό (17:00) αγώνα με τον Ιωνικό στο κλειστό του «Πλάτωνα», ούτως ώστε να βάλει τις βάσεις για μια πορεία η οποία δεν θα θυμίζει σε τίποτε αυτή των τελευταίων χρόνων.

Οι «κίτρινοι» έχουν ψυχολογία έπειτα από την απρόσμενη νίκη επί του Παναθηναϊκού στην πρεμιέρα της Stoiximan.gr Basket League, αντιλαμβάνονται όμως ότι το σημερινό παιχνίδι διαφέρει αρκετά από αυτό της περασμένης Κυριακής. Γιατί έδειξαν τη δυναμική τους, αυτό κάνει περισσότερο υποψιασμένες τις υπόλοιπες ομάδες και στην προκειμένη περίπτωση, ο Ιωνικός (παρά την ήττα στην πρεμιέρα από τον Απόλλωνα Πατρών) είναι μια ομάδα η οποία διαθέτει εμπειρία και στηρίζεται στα εντός έδρας παιχνίδια. Ο Αρης θα βρει απέναντί του τους Γιάννη Αθηναίου, Σπύρο Μούρτο και Κωνσταντίνο Γόντικα οι οποίοι μετρούν χρόνια στο Πρωτάθλημα, τον Τζος Οουενς που αποτέλεσε τη μεταγραφική υπέρβαση της αθηναϊκής ομάδας αλλά και τον βραχύσωμο Τζερμάν ο οποίος εξελίσσεται σε κεντρικό πρόσωπο, λόγω της εκτελεστικής δεινότητάς του. 

Σε επίπεδο αγωνιστικών προβλημάτων, δεν υπολογίζονται οι Σχίζας, Σιδηροηλίας, μάλιστα ο δεύτερος υποβλήθηκε χθες σε επέμβαση αποκατάστασης του τραυματισμού του στους κοιλιακούς. Επίσης, αυτό το παιχνίδι είναι από αυτά που θα κρίνουν τη μετέπειτα παρουσία του Μάικλ Φίνκε καθώς ο Αμερικανός θα πρέπει να παρουσιάσει κάτι καλύτερο από αυτό που έδειξε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ούτως ώστε να παραμείνει στην ομάδα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.