Άρης: Οριστική συμφωνία με Φετφατζιδη για 1.5 χρόνο

Metrosport Team02 Ιανουαρίου 2024

Παίκτης του Άρη για τον επόμενο 1,5 χρόνο θα πρέπει να θεωρείται ο Γιάννης Φετφατζίδης. Οι εξελίξεις μετά τη χθεσινή αποκάλυψη των επαφών των δύο πλευρών, "έτρεξαν" πολύ γρήγορα και αποδείχτηκε ότι αυτές ήταν εξαιρετικά προχωρημένες. 

Ο "Φέτφα" δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ΑΠΟΕΛ για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Λεμεσού ήταν μία ακόμη ένδειξη επιστροφής του στη Θεσσαλονίκη και πριν από λίγο η ΠΑΕ Άρης έκανε γνωστό ότι επήλθε συμφωνία μαζί του μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Η πρώτη θητεία στον Άρη και η μεταγραφή στο Κατάρ

Ο 33χρονος μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε από τους "κιτρινόμαυρους" τον Φεβρουάριο του 2019 από τον Ολυμπιακό και κατέγραψε 56 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας 7 τέρματα, ενώ μοίρασε 13 ασίστ.

Τον Οκτώβριο του 2020 αποχώρησε από τον Άρη, με την Αλ Κορ από το Κατάρ να βάζει στα ταμεία των "κιτρινόμαυρων" 1.1 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει. Με την Αλ Κορ αγωνίστηκε σε 45 παιχνίδια έχοντας 13 γκολ και 4 ασίστ.

Δύο χρόνια αργότερα συνέχισε να αγωνίζεται στα γήπεδα του Κατάρ, αλλά αυτή τη φορά με τα χρώματα της Αλ-Σαϊλίγια, στην οποία έμεινε για έξι μήνες, αγωνιζόμενος μόλις σε 7 ματς με απολογισμό ένα γκολ και μια ασίστ.

Η επιστροφή στην Ευρώπη

Τον Ιανουάριο του 2023 επέστρεψε στην Ευρώπη για χάρη της Σπαλ, η οποία αγωνιζόταν στη Serie B, καταγράφοντας 13 συμμετοχές με ένα γκολ και μια ασίστ. Το καλοκαίρι μετακόμισε στον ΑΠΟΕΛ, αλλά δεν κατάφερε να βρει το χρόνο που ήθελε, συμμετέχοντας σε 12 αναμετρήσεις (543 αγωνιστικά λεπτά) σε όλες τις διοργανώσεις

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.