Άρης: Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει

Metrosport Team11 Νοεμβρίου 2022

Την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (13/11, 16:00) άρχισε ουσιαστικά χθες ο Άρης, με τον Άλαν Πάρντιου να αφήνει μεν κλειστά τα χαρτιά του σχετικά με το πλάνο που πρόκειται να ακολουθήσει στους Ζωσιμάδες, όμως αυτό αναμένεται να μην είναι και πολύ αλλαγμένο σε σχέση με το ματς της Τρίτης κόντρα στην Λαμία.

«Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει» λένε, και βάσει λογικής, δεν αποκλείεται ο Βρετανός κόουτς να μην πραγματοποιήσει καμία αλλαγή στο βασικό σχήμα αφού όσοι αγωνίστηκαν, άρεσαν. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως Μπράμπετς, Μαζικού και Γκρέι δεν συγκεντρώνουν πιθανότητες να πάρουν φανέλα βασικού, όμως για την ώρα Ενκουλού, Πίρσμαν και Ζερβίνιο φαντάζουν ως τα φαβορί για τις δύο θέσεις της άμυνας και αυτής του σέντερ φορ.

Η συγκυρία μοιάζει κάτι παραπάνω από καλή, με δεδομένο τα χαμόγελα που άφησε η εμφάνιση κόντρα στην Λαμία, ώστε ο Πάρντιου να χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά στην θητεία του στον Άρη ίδια εντεκάδα για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα, όμως σε κάθε περίπτωση, η σημερινή προπόνηση θα δείξει την κατεύθυνση που έχουν τα πλάνα του Βρετανού.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.