Μεγάλη προσφορά Αρειανών για Αρειανούς!

Metrosport Team11 Οκτωβρίου 2021

Η ΚΑΕ Άρης με ανακοίνωση της ενημερώνει για την προσφορά 40 εισιτηρίων διαρκείας από μια παρέα φιλάθλων της ομάδας και δίνει οδηγίες στους ενδιαφερόμενους για να τα διεκδικήσουν. 

«Παρέα φίλων του Άρη, τα μέλη της οποίας θέλουν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, προσφέρουν 40 εισιτήρια διαρκείας της ΚΑΕ Άρης για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 σε ανέργους και φοιτητές! 

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη προσφορά που έχει καταγραφεί και «ενσαρκώνει» με τον πιο πειστικό τρόπο το μότο «Αρειανός για Αρειανό». 

Και έρχεται να κορυφώσει τις αντίστοιχες κινήσεις που έκαναν το προηγούμενο διάστημα οι φίλοι του Άρη, προσφέροντας εισιτήρια διαρκείας σε συνανθρώπους – συνοπαδούς που δεν έχουν τη σχετική οικονομική δυνατότητα.

Από σήμερα Δευτέρα 11/10 έως την Τετάρτη 13/10, όσοι θέλουν να πάρουν μέρος στην κλήρωση που θα γίνει για τα 40 εισιτήρια διαρκείας καλούνται να στείλουν τα στοιχεία τους στη διεύθυνση press@arisbc.gr. Τα στοιχεία που πρέπει να σταλούν είναι:

Ονοματεπώνυμο

ΑΜΚΑ

Η κλήρωση θα γίνει την Πέμπτη 14/10. Οι νικητές θα παραλάβουν τα εισιτήρια διαρκείας τους από την μπουτίκ της ΚΑΕ και πρέπει να προσκομίσουν απαραιτήτως κάρτα ανεργίας ή φοιτητικό πάσο σε ισχύ.

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ευχαριστεί θερμά τους φίλους του ΑΡΗ που έκαναν αυτήν την αξιέπαινη κίνηση. Ραντεβού στο «Nick Galis Hall».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

    Προτείνουμε
    This page might use cookies if your analytics vendor requires them.