Άρης-Ολυμπιακός: Μεγάλες ευκαιρίες αλλά χωρίς γκολ το ημίχρονο

Metrosport Team25 Ιανουαρίου 2023

Η αναμέτρηση στο Κλεάνθης Βικελίδης μεταξύ Άρη και Ολυμπιακού στην ρεβάνς του πρώτου προημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδος είχε... εκρηκτική εκκίνηση αφού οι περίπου 20.000 οπαδοί των «κιτρίνων» επεφύλασσαν μια εντυπωσιακή είσοδο στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.

Με πολλούς πυρσούς και πυροτεχνήματα οι οπαδοί του Άρη θέλησαν να δώσουν το ψυχολογικό έναυσμα στους παίκτες του Άλαν Πάρντιου. Χαρακτηριστικό της αποπνικτικής ατμόσφαιρας που δημιούργησαν οι οπαδοί των γηπεδούχων είναι πως το παιχνίδι άργησε να ξεκινήσει περίπου 10 λεπτά, ώσπου να καθαρίσει ο αγωνιστικός χώρος από το... σύννεφο καπνού που είχε απλωθεί. Κάτι που επίσης αξίζει να αναφερθεί είναι πως οι ποδοσφαιριστές αλλά και ο διαιτητής φορούσαν μπλούζες με το πρόσωπο του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού.

Μάλιστα οι κίτρινοι είχαν και μια εξαιρετική στιγμή με την εκκίνηση του αγώνα παρασυρόμενοι από την ατμόσφαιρα με τον Ετέμπο πριν καν συμπληρωθεί ένα λεπτό παιχνιδιού στα 40 δευτερόλεπτα.

Ο Ολυμπιακός απάντησε στην πρώτη δυνατή στιγμή του Άρη στο 20' με τον Βαλμπουενά, αλλά ο Κουέστα ήταν πανέτοιμος και απέκρουσε την προσπάθεια του Γάλλου.

Στο 27' δοκιμάστηκε η άμυνα του Άρη, στη μεγαλύτερη ευκαιρία του Ολυμπιακού στο πρώτο μέρος αλλά ο Μαζικού έκανε σωτήρια επέμβαση...

Ο Άρης από την πλευρά του «άγγιξε» και πάλι το γκολ με τον Γκρέι όμως ο Τζολάκης κράτησε το «0» για τον Ολυμπιακό...

Σε μία αντεπίθεση του Ολυμπιακού ο Μπακαμπού δεν μπόρεσε να πλασάρει...

Η μεγαλύτερη, ίσως, ευκαιρία του Άρη στο πρώτο μέρος ήρθε λίγο πριν την εκπνοή του με τον Τζολάκη να σώζει και πάλι τον Ολυμπιακό...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.