Άρης: Οι Τούρκοι «στέλνουν» τον Ουρουγουανό Μαουρίτσιο Λέμος!

Metrosport Team04 Ιουλίου 2021

Ο Άρης συνεχίζει την προσπάθεια ενίσχυσης του ρόστερ του και σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Τουρκίας οι «κίτρινοι» είναι πολύ κοντά στον Μαουρίτσιο Λέμος.

Ο 25χρονος Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής (αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας, αλλά και στη μεσαία γραμμή ως ανασταλτικός κατά δεύτερο λόγο) έχει συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσε μέχρι το 2023, ωστόσο τα τουρκικά Μέσα μεταφέρουν πως θα μείνει ελεύθερος και θα συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη.

Ο Λέμος ξεκίνησε την καριέρα του από τη Ντεφενσόρ Σπορτινγκ της πατρίδας του και συνέχισε στη Ρουμπίν Καζάν στη Ρωσία δανεικός αρχικά και έπειτα με μεταγραφή. Οι Ρώσοι τον δάνεισαν τον Γενάρη του 2016 στη Λας Πάλμας η οποία αποφάσισε να τον αποκτήσει το καλοκαίρι του 2016 έναντι 2 εκ. ευρώ.

Με τους Ισπανούς πραγματοποίησε τις περισσότερες συμμετοχές σε La Liga και La Liga 2, προσελκύοντας το ενδιαφέρον της Σασουόλο η οποία πλήρωσε 1,5 εκ. ευρώ για να τον δανειστεί και να πραγματοποιήσει τελικά 11 συμμετοχές με 1 γκολ στη Serie A.

Η εικόνα του, κυρίως με τη Λας Πάλμας, αλλά και η σύντομη με τη Σασουόλο, οδήγησε τη Φενέρμπαχτσε να τον αποκτήσει από την ομάδα των Κανάριων Νήσων έναντι 1,5 εκ. ευρώ. Στην Τουρκία πέρσι ο Λέμος έπαιξε σε 8 αγώνες Πρωταθλήματος έχοντας 1 ασίστ. Φόρεσε 14 φορές τη φανέλα της Εθνικής U20 της Ουρουγουάης και 2 φορές αυτή της Ανδρών.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.