Άρης: Οι συγκυρίες με το μέρος του ενόψει Παναθηναϊκού

Metrosport Team21 Σεπτεμβρίου 2021

Επιμέλεια: Κωστής Παναγιώτου

Το φετινό ξεκίνημα του Άρη δεν είναι το καλύτερο δυνατό, ίσως μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα από τα χειρότερα της ιστορίας του στη Super League 1. Παρόλα αυτά, οι συγκυρίες τα έφεραν έτσι, ώστε οι «κίτρινοι» να βρουν απέναντι τους τον Παναθηναϊκό στην 3η αγωνιστική κάτι που συνέβη και τη σεζόν 2019/20 και αυτές οι συγκυρίες είναι ευνοϊκές για την ομάδα του Άκη Μάντζιου.

Μάλιστα, τη σεζόν εκείνη οι «κιτρινόμαυροι» είχαν παρόμοιο ξεκίνημα.

Άρης - ΟΦΗ 1-1

Όπως και φέτος, έτσι και στις 24 Αυγούστου 2019, ο Άρης φιλοξενούσε τον ΟΦΗ στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Το αποτέλεσμα ίδιο, με τη μόνη διαφορά ότι σκόραραν οι δύο ομάδες. Οι Κρητικοί προηγήθηκαν με τον Μεγιάδο στο 17ο λεπτό, οι γηπεδούχοι απάντησαν με τον Σάσα στο 69ο λεπτό. Οι «κίτρινοι» έχασαν σωρεία ευκαιριών και χαμένο πέναλτι στο 55'.

ΝΠΣ Βόλος - Άρης 1-0

Τα κοινά αποτελέσματα με φέτος συνεχίζονται ( Ιωνικός - Άρης, 1-0 ), με τον Άρη να ταξιδεύει στις 31/8/19 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και να ηττάται από τον Βόλο, μετά από εκτέλεση πέναλτι του Έρικ Γέντρισεκ. Το κακό ξεκίνημα, τότε, σήμανε και τη λήξη συνεργασίας με τον Σάββα Παντελίδη και έφερε στον πάγκο της ομάδα τον υπηρεσιακό τεχνικό, Απόστολο Τερζή.

Άρης - Παναθηναϊκός 4-0

Το «κίτρινο» καράβι δεν βούλιαξε, όμως, και βγήκε ξανά στην επιφάνεια, νικώντας τον Παναθηναϊκό στη τρίτη στροφή του πρωταθλήματος με 4-0, υποχρεώνοντας τους «πράσινους» στη μεγαλύτερη ήττα του στην ιστορία των αναμετρήσεων των δύο συλλόγων. Στις 15 Σεπτεμβρίου η ομάδα του Τερζή σκόρπισε την ομάδα του Χρήστου Δώνη στους «τέσσερις ανέμους».

Ο Φετφατζίδης άνοιξε το χορό των γκολ, με τον νυν παίκτη του Παναθηναϊκού, Βέλεθ να διπλασιάζει τα τέρματα λίγο πριν τη λήξη. Στο δεύτερο μέρος Ντιγκινί και Ιντέγε έφτασαν το δείκτη του σκορ στο εντυπωσιακό 4-0.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.