Άρης: Οι σκέψεις του Πάρντιου ενόψει ΑΕΚ

Metrosport Team07 Οκτωβρίου 2022

Ο Άλαν Πάρντιου δεν έχει καταλήξει ακόμα 100% στο αν θα χρησιμοποιήσει κόντρα στην ΑΕΚ τον Πίτερ Ετέμπο, με την σημερινή προπόνηση του Άρη να είναι, λογικά, αυτή η οποία θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.
Οι παίκτες θα επιστρέψουν σήμερα στην προετοιμασία για τον κυριακάτικο αγώνα, μετά το χθεσινό ρεπό και και θα ανεβάσουν «στροφές» με στόχο να βρεθούν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.
Ο Άλαν Πάρντιου από την πλευρά του δεν σκέφτεται να αλλάξει και πολλά σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Βόλο, με τις μόνες διαφαινόμενες προσθήκες στην εντεκάδα να είναι αυτές του Γκρέι και του Ενκουλού, τουλάχιστον με βάση όσα έδειξε ο Βρετανός στις προηγούμενες προπονήσεις, αφήνοντας ως μοναδικό ερωτηματικό το αν τελικά θα παίξει ο Ετέμπο από την αρχή, o οποίος πάντως, θεωρείται δεδομένο πως θα βρίσκεται στην αποστολή.
Νταμπό και Ντιόπ δεν έχουν βρει ακόμη την απαραίτητη χημεία μεταξύ τους και η παρουσία του Ετέμπο στις προπονήσεις έως τώρα κρίνεται ιδιαίτερα ενθαρρυντική, όμως ο 61χρονος τεχνικός γνωρίζει πως πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι και το πιθανότερο είναι να επιλέξει να μην ρισκάρει ρίχνοντας στα «βαθιά» τον νεοαποκτηθέντα Νιγηριανό, ο οποίος όμως σίγουρα θα πάρει χρόνο συμμετοχής απέναντι στον Ιωνικό στο «Κλ. Βικελίδης» με την προοπτική να έχει θέση βασικού στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.