Άρης: Οι προτεραιότητες και το απρόβλεπτο

Μάνος Χατζάκης17 Σεπτεμβρίου 2021

Γεμάτες ήταν οι τελευταίες δύο εβδομάδες όσον αφορά την καθημερινότητα της ΠΑΕ. Η ανάδειξη του γηπεδικού θέματος, το συλλαλητήριο για το θέμα του μείον έξι, δηλώσεις πολιτικών και διοικούντων ότι η ποινή θα εξαλειφθεί και βέβαια η επικείμενη προσφυγή στο CAS.

Ζητήματα, τα οποία αυτομάτως μπήκαν σε βασικό πλάνο έχοντας διαφορετικό βαρύτητα και αμεσότητα το καθένα.

Η ενέργεια όλων στην Αλκμήνης διοχετεύτηκε στις επόμενες κινήσεις γύρω από την υπόθεση Λάσκοφ και πώς ο Αρης θα καταφέρει να αποδείξει την αθωότητά του ενώπιον των αρμόδιων οργάνων. Και αφού δεν το πέτυχε (ακόμη) στην Ελλάδα, προσδοκά στο Διαιτητικό Δικαστήριο της Λωζάνης. 

Μέσα σε όλα τα παραπάνω, σήμερα ολοκληρώνεται η περίοδος των μεταγραφών ελεύθερων ποδοσφαιριστών. Τα μεταγραφικό, μετά την έλευση των Αλί και Μπράμπετς, πήγαν αρκετά πίσω και μέχρι σήμερα δεν φάνηκε διάθεση για απόκτηση άλλου ποδοσφαιριστή -κυρίως- στη θέση "10" για την οποία έγινε λόγος. 

Αν οι Θεσσαλονικείς "καίγονταν" θα είχαν δράσει, ωστόσο η ενίσχυση έχει πολλές παραμέτρους, καθώς εκκρεμεί η απόφαση -πάλι από το CAS- για τον Ντουρμισάι, που πήρε νέα παράταση μέχρι τον επόμενο μήνα. 

Σε λίγες ώρες θα γνωρίζουμε, αν γίνει κίνηση της τελευταίας στιγμής, καθώς οι εκπλήξεις είναι πάντα μέσα στο πρόγραμμα, όπως αποδεικνύεται κάθε χρόνο τέτοια εποχή. 

Διαφορετικά, το υπάρχον ρόστερ θα μείνει, άλλωστε θεωρείται υπερπλήρες, με την ελπίδα ότι τον Ιανουάριο θα επιτραπεί να γίνουν διορθωτικές κινήσεις και εφόσον κριθεί σκόπιμο.
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.