Άρης: Οι μεταγραφές, ο μέσος που θέλει και ο Ανσαριφάρντ

Metrosport Team03 Φεβρουαρίου 2024

Καθώς το μεταγραφικό πλάνο του Αρη προέβλεπε την απόκτηση ενός μέσου, ο Ακης Μάντζιος βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής ελπίζοντας ότι έστω την ύστατη στιγμή θα γίνει σχετική κίνηση. Η «Μ» ήδη έχει σημειώσει ότι είναι σε εξέλιξη συζητήσεις με έμπειρο μέσο ο οποίος κατά βάση αγωνίζεται στη θέση «8» αλλά μέχρι στιγμής έχει βρεθεί σημείο επαφής.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή ο οποίος είναι γνώριμος στον Αρη και για τον οποίον δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για την άμεση προσαρμογή του. Πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από την ομάδα του, φαίνεται όμως ότι βασική προτεραιότητά του είναι να συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία. Το ζήτημα δεν έχει τελειώσει, προφανώς όμως οι πιθανότητες για το deal δεν είναι αρκετές.

Ο Ακης Μάντζιος ρωτήθηκε για τη μεταγραφική δραστηριότητα της ομάδας του, δεν θέλησε να μιλήσει για το συγκεκριμένο ζήτημα, εκτίμησε όμως ότι οι παίκτες που προστέθηκαν μπορούν να δώσουν λύσεις με τελευταίο τον Καρίμ Ανσαριφάρντ. «Εγιναν προσθήκες στο ρόστερ. Μπορέσαμε και φέραμε παίκτες οι οποίοι θα μας δώσουν λύσεις. Με αυτούς θα πορευτούμε.

Ο Καρίμ (Ανσαριφάρντ) είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Θα είναι μια καλή λύση. Είναι ένας παίκτης που δεν χρειάζεται να προσαρμοστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, γιατί το ξέρει καλά. Γνωρίζει πολύ καλά και τον Άρη. Τον περιμένουμε με το καλό να ενσωματωθεί στην ομάδα μας και να μας δώσει τις λύσεις που έχουμε ανάγκη», είπε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.