Άρης: Οι δοκιμές και τα διλλήματα του Μπούργος πριν την Γκόμελ

Metrosport Team19 Ιουλίου 2022

Ο Άρης μπαίνει στο τελικό στάδιο προετοιμασίας πριν την πρώτη αναμέτρηση με την Γκόμελ στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Conference League, με τον Χερμάν Μπούργος να κάνει τις τελευταίες δοκιμές πριν τον αγώνα της Πέμπτης (21/7, 21:00).

Σήμερα, οι "κίτρινοι" θα πραγματοποιήσουν δύο προπονήσεις και μένει να φανεί αν ο Αργεντινός τεχνικός θα φανερώσει τα πλάνα για τον αγώνα με τους Λευκορώσους. Οι έντεκα που θα αγωνιστούν σε δύο βράδια στο Κλεάνθης Βικελίδης είναι σχεδόν σίγουροι, με τον Μπούργος να έχει σε τρεις θέσεις μερικούς ενδοιασμούς.

Αρχικά, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Εμπακατά και ο Οντουμπάγιο θα "κοντραριστούν" για τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα, με τον πρώτο να έχει ένα μικρό πλεονέκτημα. Στα χαφ o Ντουκουρέ είναι ο ένας σίγουρος, με τον Νταμπό να δείχνει πιο έτοιμος να πάρει φανέλα βασικού από τον Ντιόπ.

Στην επίθεση και συγκεκριμένα στα φτερά ο Ραφαέλ Καμάτσο έβαλε δύσκολα στον Μπούργος, καθώς οι εμφανίσεις του στα φιλικά και η καλή εικόνα που παρουσιάζει στις προπονήσεις έβαλε σε σκέψεις τον 53χρονο τεχνικό, με τον Λουίς Πάλμα να διεκδικεί και εκείνος τη θέση στα άκρα της επίθεσης.

Τέλος, ο Χουάν Ιτούρμπε φαίνεται να είναι έτοιμος να αγωνιστεί με την Γκόμελ, καθώς ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε, αλλά η κατάστασή του θα κριθεί σήμερα, με την ενδεχόμενη απουσία του να αλλάζει λίγο τα πλάνα του Χερμάν Μπούργος, όσο αφορά την επίθεση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.