Άρης: Οι απαιτήσεις του Νοεμβρίου

Μάνος Χατζάκης15 Οκτωβρίου 2020

Αυξημένες θα είναι οι υποχρεώσεις της ΠΑΕ Άρης, έτσι όπως διαμορφώθηκε το ρόστερ των “κιτρινόμαυρων”. 

Στα τέλη του Νοεμβρίου, βάσει των σχετικών συμφωνιών, οι “κιτρινόμαυροι” πρόκειται να καλύψουν υποχρεώσεις, οι οποίες αφορούν σε δόσεις συμβολαίων και προκαταβολές προς σημαντικό αριθμό ποδοσφαιριστών.

Αν και βρισκόμαστε στη μέση του Οκτωβρίου, η ΠΑΕ προετοιμάζεται ώστε να είναι απόλυτα συνεπής στις συμφωνίες με ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους (επί της ουσίας υπέγραψαν καινούρια), όπως και προς εκείνους, οι οποίοι ήρθαν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. 

Βάσει του οικονομικού προγραμματισμού, που έγινε στην Αλκμήνης, οι τελευταίες μέρες του Νοεμβρίου θα είναι “φορτωμένες”, υπό την έννοια ότι θα εκταμιευθούν διόλου ευκαταφρόνητα ποσά, τα οποία -ουσιαστικά- θα σημαίνουν και την έναρξη της σεζόν από αυτή πάντα την άποψη.

Το άνοιγμα του μπάτζετ, όπως λένε κύκλοι της ΠΑΕ, έγινε με τη σύμφωνη γνώμη του γενικού διευθυντή της εταιρείας, Αγησίλαου Τουμαζάτου, ο οποίος γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τα ισχύοντα οικονομικά δεδομένα. 

Κανείς δεν παραβλέπει την απουσία εσόδων, λόγω πανδημίας, ωστόσο οι Θεσσαλονικείς θεωρούν ότι είναι εντός μπάτζετ και ετοιμάζονται να καλύψουν τις υπάρχουσες απαιτήσεις.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.