Άρης: Οι 11 απαντήσεις στις 5 απουσίες

Μάνος Χατζάκης02 Οκτωβρίου 2021

Πιο ελλιπής από κάθε άλλη φορά φέτος θα παραταχθεί ο Άρης, απόψε το βράδυ (20:30) στο "Κλ. Βικελίδης", όπου και αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Σμύρνης. Το ασυνήθιστο σενάριο των τριών απουσιών, μετά από μία μόνο αναμέτρηση εκείνη κόντρα στον Ατρόμητο, αναγκάζει τον Άκη Μάντζιο σε συγκεκριμένη οδό αλλαγών, μη έχοντας ατέλειωτες εναλλακτικές.

Οι Γκάμα, Μαντσίνι και Φαμπιάνο δεν ξεπέρασαν τα προβλήματα, που τους προκάλεσε η αναμέτρηση στο Περιστέρι, κι έτσι δεν υπολογίζονται από τον προπονητή τους. Στους παραπάνω, προσθέστε και τους Ιτούρμπε-Μπερτόγλιο, οι οποίοι θα επανέλθουν στις προπονήσεις την ερχόμενη εβδομάδα. Ετσι, η ενδεκάδα παίρνει συγκεκριμένη μορφή και δίνει ευκαιρία στον Χαϊροβιτς να ξεκινήσει πρώτη φορά ως βασικός και να ακολουθήσει τα πρόσφατα παραδείγματα των Τζέγκο, Γκάνεα και Κουέστα.

Από τον Ισπανό κίπερ θα ξεκινήσει ο Άρης σε ένα ακόμη ματς και ο οποίος θα έχει μπροστά τους Σούντγκρεν, Μπράμπετς, Δεληζήση και Γκάνεα. Στον άξονα θα βρεθούν οι Τζέγκο με Σάσα και μπροστά τους ο Ντιαγέ. Ο Χαϊροβιτς θα παίξει στο δεξί φτερό της επίθεσης, ο Γκαρσία στο αριστερό και στην κορυφή θα παίξει ο Καμαρά.

Οι Θεσσαλονικείς θα παίξουν και για τους απόντες, καθώς το έργο όλων γίνεται δυσκολότερο, όταν η ομάδα αντιμετωπίζει τόσες απουσίες, εκ των οποίων οι τέσσερις αφορούν στη μεσαία γραμμή.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.