Άρης: Ο Σούντγκρεν θα υποβληθεί σε εξετάσεις

Metrosport Team06 Δεκεμβρίου 2021

Ο Άρης χθες (5/12) επικράτησε επί του Αστέρα Τρίπολης και συνεχίζει την αναρρίχηση του στον βαθμολογικό πίνακα της Super League 1, με τον Άκη Μάντζιο να μην μπορεί να χαρεί όσο θα ήθελε τη νίκη της ομάδας του, καθώς είδε τον  Ντάνιελ Σούντγκρεν να νιώθει ενοχλήσεις και να αποχωρεί στο 26ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο Σουηδός μπακ θα υποβληθεί σήμερα (6/12) σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος του. Ο Έλληνας τεχνικός μετά τον αγώνα με τους Αρκάδες δήλωσε: «Δεν είναι μυϊκό το πρόβλημα αλλά είχε ένα χτύπημα στον γλουτό το οποίο το ξέραμε και πριν την έναρξη του αγώνα. Είχε νιώσει ενοχλήσεις στο ζέσταμα αλλά (από τη στιγμή που δεν είχε μυϊκό πρόβλημα) αποφασίσαμε να τον χρησιμοποιήσουμε και ήμασταν έτοιμοι, αν χρειαζόταν, να τον αντικαταστήσουμε με τον Σάκιτς. Γενικώς δεν έχει σοβαρό πρόβλημα».

Ο Σούντγκρεν αποτελεί αναντικατάστατο γρανάζι στη μηχανή του Α.Μάντζιου και ενδεχόμενη απουσία του από τις επέμενες αναμετρήσεις θα φέρει σημαντικές αλλαγές στα μετόπισθεν για τους «κίτρινους», αν και η πρώτη εικόνα δεν είναι τόσο ανησυχητική.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.