Άρης: Ο Πάρντιου το σκέφτεται για τον άξονα

Metrosport Team01 Οκτωβρίου 2022

Το δίλημμα που φαίνεται ότι υπάρχει στο μυαλό του Αλαν Πάρντιου πηγάζει περισσότερο από τις δοκιμές αλλά και τα λεγόμενά του καθώς ο Αγγλος προπονητής δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης 11αδας με έναν «κόφτη» στον αγώνα με τον Βόλο. Το πιθανότερο είναι να αποφύγει τις εκπλήξεις και φυσικά να εφαρμόσει το σχέδιο που τον έβγαλε ασπροπρόσωπο στη νίκη του Άρη επί του Ολυμπιακού. 

Οπως εξάλλου είπε και ο ίδιος στην πρόσφατη συνάντησή του με τους εκπροσώπους του Τύπου, προτιμά σχήμα με δύο «κόφτες» και σ’ αυτή την περίπτωση θα έχουν θέση στο αρχικό σχήμα οι Μπριάν Νταμπό και Πάπε Σέικ Ντιόπ, ειδικά από τη στιγμή που ο πρώτος επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων. 

Από την άλλη πλευρά, στις προπονήσεις δοκίμασε τον Ματέο Γκαρσία σε ρόλο εσωτερικού μέσου σε σχήμα με δύο 8αρια ενώ και στις χθεσινές δηλώσεις του δεν δίστασε να εκφράσει την ικανοποίησή του για το επίπεδο ανταπόκρισης του Αργεντίνου. Εκτός κι αν οι δοκιμές αφορά σχέδιο που θέλει να τεστάρει σε περίπτωση που οι περιστάσεις απαιτήσουν τη χρησιμοποίησή του στη διάρκεια του αγώνα με τον Βόλο. 

Αυτή η επιλογή είναι η μοναδική που απαιτείται να γίνει καθώς για τις υπόλοιπες δείχνει ότι έχει πάρει τις αποφάσεις του. Παρά τη χθεσινή επιστροφή των διεθνών ποδοσφαιριστών και πιο συγκεκριμένα του Νικολά Ν’Κουλού, ο Αλαν Παρντιου έχει καταλήξει στην απόφαση χρησιμοποίησης του Μάρβιν Πίρσμαν σε ρόλο κεντρικού αμυντικού.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.