Αρης: Ο Ντάτκοβιτς βρίσκει τον εαυτό του στην Καρταχένα

Μάνος Χατζάκης10 Φεβρουαρίου 2021

Σαν στο... σπίτι του νιώθει ο Τόνι Ντάτκοβιτς στην Καρταχένα. Ο κροάτης στόπερ μετρά ήδη τρία 90λεπτα στην προσπάθεια της νέας του ομάδας να αποφύγει τον υποβιβασμό από τη Σεγούντα Ντιβιζιόν της Ισπανίας. Ο υψηλόσωμος στόπερ, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός εκεί από τον Αρη, έχει αγωνιστεί ήδη κόντρα σε Μιραντές, Χιχόν και Οβιέδο. Με τον ίδιο στην ενδεκάδα της, η Καρταχένα έχει απολογισμό μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα.

Το γεγονός είναι πως στο διάστημα, που ο Ντάτκοβιτς έπαιξε στον Αρη, δεν αμφισβητήθηκε τόσο η αξία του (όχι πως δεν συνέβη κι αυτό), αλλά περισσότερο το αγωνιστικό του προφίλ. Τα στοιχεία, δηλαδή, τα οποία διαθέτει ως κεντρικός αμυντικός, δεν ταίριαξαν με το στυλ των "κιτρινόμαυρων", γι' αυτό και αποχώρησε.

Το προσεχές καλοκαίρι αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, από τη στιγμή που είναι ο μοναδικός που αποκτήθηκε με τριετές συμβόλαιο, και έχοντας -καλώς εχόντων των πραγμάτων- παιχνίδια στα πόδια του.

Ποια θα είναι η κατάληξη της σχέσης του με τον Αρη είναι νωρίς να ειπωθεί, μιας και αρκετοί παράγοντες θα παίξουν ρόλο για το αν παραμείνει στο ρόστερ ή τεθεί -εκ νέου- θέμα αποχώρησης.

Από την πλευρά του, ο έτερος "κιτρινόμαυρος" δανεικός και συμπαίκτης του Ντάτκοβιτς, ο Κριστιάν Λόπεθ, έκανε ντεμπούτο στις 6 Φεβρουαρίου, στη σημαντική νίκη επί της Οβιέδο, αγωνιζόμενος για 23 λεπτά
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.