Αρης: Ο Μπαντού, ο Χερμάν και η... βιτρίνα

Μάνος Χατζάκης25 Απριλίου 2022

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η προσπάθεια του Άρη, προκειμένου να εξασφαλίσει την 3η θέση θέση, η οποία δίνει... Ευρώπη στην ομάδα του Χερμάν Μπούργος.

Μέχρι στιγμής, ο Αργεντινός τεχνικός πιστώνεται μέρος των αποτελεσμάτων, που έχουν οι Θεσσαλονικείς, καθώς καταφέρνει με τις αλλαγές του και την εμπιστοσύνη σε συγκεκριμένα πρόσωπα, να παρουσιάζει και ανανεωμένο σύνολο και να παίρνει αυτό που θέλει στο γήπεδο.

Ο Μπούργος δεν διστάζει να αφήνει στην... άκρη, τα λεγόμενα «ονόματα» του ρόστερ, όπως για παράδειγμα τον Μπαντού Ντιαγέ. Ηδη, αφήνεται να εννοηθεί ότι ο Σενεγαλέζος δεν πρέπει να νιώθει και πολύ σίγουρος για την επόμενη σεζόν, όχι λόγω της προσφοράς του, αλλά κυρίως λόγω του συμβολαίου του και τη γενικότερη προσπάθεια εξορθολογισμού του μπάτζετ, η οποία θα φέρει και... θυσίες παικτών.

Ο Αφρικανός χαφ είναι μεταξύ εκείνων που, παρά το ότι έχουν συμβόλαιο (σ.σ: ο Ντιαγέ έχει μέχρι το 2024), θα είναι ανοιχτό το θέμα αποχώρησης/πώλησης. Εάν δηλαδή βρεθεί κάποια καλή πρόταση, τότε η ΠΑΕ θα την συζητήσει με τα... χαράς.

Φαινομενικά, ο Άρης μπορεί και χωρίς τον Ντιαγέ, όπως δείχνουν τα μέχρι στιγμής δείγματα. Δεδομένο είναι επίσης πως η λογική των πωλήσεων θα παίξει... πολύ το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Μαντσίνι είναι η πρώτη περίπτωση, που έχει μπει στη βιτρίνα (υπάρχει εκπεφρασμένο και προχωρημένο ενδιαφέρον στο πρόσωπό του), ο Μπράμπετς ακολουθεί και ο τρίτος της παρέας μπορεί και να είναι ο Ντιαγέ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.